23948sdkhjf

Scandorama bäst i Norge

Scandorama blev Årets Bussreisearrangør i Norge för 20:e året i rad – företaget fick motta priset på Norska Grand Travel Awards i Oslo.


Årets prisutdelning för Norska Grand Travel Awards ägde rum 8 januari i år. Festligheterna och firandet med utdelning av utmärkelser tog plats på Radisson Blu Hotel på Holbergs plass i Oslo. Framröstningen sker av Norges resebyråer.

– Det känns väldigt glädjande att branschen ger oss denna utmärkelse och vi är mycket glada och stolta över priset som vi nu fick för tjugonde året i rad, säger Annelie Wahlgren , informationsansvarig på Maxli Travel Group, moderbolag för Scandorama.

I år, 2015, firar Scandorama 35-årsjubileum. Konceptet är guidade resor, oavsett om kunden reser med buss eller flyger till destinationen.

– Scandorama har mycket engagerade medarbetare, något som våra kunder återkommande påpekar. Scandoramaguiden står för inspiration, kunskap och engagemang och våra kunder kan luta sig tillbaka och njuta fullt ut av sin semester. Vi vill säga stort tack till alla som röstat på oss, säger Johan Arlock , vd på Maxli Travel Group.

Fotnot. Scandorama erbjuder resor inom flera kategorier. Rundresor, Vinresor, Storstadsresor och Kryssningar är bara en del av utbudet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063