23948sdkhjf

Resevaruhuset byter affärssystem

Resevaruhuset vässar sitt affärssystem genom att implementera Scandisys ERP från Cavagent Scandisys – syftet är att förenkla administrationen och göra verksamheten effektivare.
– Det var viktigt för oss att effektivisera och förbättra våra affärsprocesser. Vi arbetar i en bransch med låga marginaler och våra IT system blir allt viktigare för vår framgång. Nu har vi ett integrerat system för order och ekonomi vilket förenklar och effektiviserar vår verksamhet, säger Jonas Gustafsson , vd Resevaruhuset AB.

Resevaruhuset är Sveriges äldsta familjeägda resebyrå. Redan 1966 slog Rolf Gustafsson upp portarna till den första butiken på Götgatan i Stockholm. Nu finns Resevaruhuset på tre platser i Sverige (Stockholm, Göreborg och Uppsala) och nästa generation har tagit vid.

– Vi är väldigt glada att Resevaruhuset valde oss som leverantör för att förbättra sina processer och affärer. Det är ännu ett bevis för vår förmåga att hjälpa våra kunder till en effektivare vardag, säger Calle Suwe , vd Cavagent Scandisys AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11