23948sdkhjf

Ny hemsida om bussjobb

Bussjobb.nu ska locka fler till bussföraryrket. Bakom den nya hemsidan står Sveriges Bussföretag och tidningarna RES- och TRAFIKFORUM i samarbete med Arbetsförmedlingen.
På bussjobb.nu får besökaren en liten inblick i vad det innebär att vara bussförare. Sidan leder också vidare till bussforare.nu där det finns mer information. Eller varför inte kolla själv hur hemsidan fungerar, klicka HÄR för att se mer.

Det främsta syftet med hemsidan är dock att bjuda in till den arbetsmarknadsdag som arrangeras i samband med Bussförar-SM 2015 på Gillingebanan den 7 september. Den dagen bjuds arbetssökande in att möta arbetsgivare och representanter från branschen för att lära sig mer om vad det innebär att vara bussförare.

– Vi håller en enkel, tydlig ton på hemsidan för att göra det så enkelt som möjligt för de som är intresserade att få information om dagen ute på Gillingebanan, säger projektledaren Jacob Albertsen . Han fortsätter:

– Tanken är att vi ska knyta till oss de stora arbetsgivarna i regionen för att kunna ha så många potentiella arbetsgivare som möjligt på plats.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062