23948sdkhjf

Säfsen storsatsar i boende

Säfsen gör tillsammans med externa investerare en stor satsning och bygger nytt boende mitt i backen för 40 miljoner kronor.
Lägenheterna är anpassade efter familjens alla behov och gör skidsemestern enklare med skidbackar och barnområde precis utanför ytterdörren, eget skidförråd, bra torkmöjligheter och välutrustat kök för att hela familjen ska kunna svänga förbi på lunchen. Barnen kan till och med öppna ytterdörren med hjälp av sitt skipass. Restaurang, café, skiduthyrning och skidshop ligger endast 100 meter bort.

– Vi vet att högst på många familjers önskelista står är att bo nära backen och med Vargspårets lägenheter kommer fler att kunna upptäcka Säfsen. Vi vill ju att alla i familjen ska ha semester på semestern och då är det skönt att bland annat kunna parkera bilen och bara sätta på sig skidorna på morgonen och glida rakt ut i pisten säger Tomas Venuti, drift- och fastighetschef.

Totalt rör det sig om 24 lägenheter med totalt 240 bäddar i två varianter, 6+2 eller 10+2 bäddar och samtliga är rikligt utrustade med bland annat bastu, braskamin (gäller de större lägenheterna) barnstol och barnsäng. Lägenheterna är bokningsbara nu och inflyttningsklara från säsongsöppningen den 19 december.

I skidområdet byggs en rad nya upplevelser i backen där flera nedfarter får en egen gestaltning med roliga skidutmaningar. Barnens skidland som var förra årets nyhet utvecklas och här kan hela familjen hänga, trivas, grilla och det är den självklara nedfarten för första åket på skidor för både barn och vuxna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063