23948sdkhjf

Hogia vann i Australien

Hogia Ferry Systems har tecknat avtal med det australiensiska företaget Riverside Marine – som köper bokningssystemet Bookit.
Riverside Marine är ett av de största rederierna i Australien och det är rederiets division Fantasea Cruising Magnetic som ska använda Bookit. Divisionen kör en passagerar- och bilfärjelinje mellan Townsville och Magnetic Island med upp till åtta dagliga överfarter tur och retur. Detta är Hogias första kund på den australiensiska marknaden.

Med drygt 20 stränder och 320 soldagar om året är Magnetic Island det perfekta semestermålet. Gästerna på ön kan välja bland en mängd olika aktiviteter, som golf, vandring, fiske och snorkling, eller bara koppla av på någon av stränderna.

– Med funktionerna i BOOKIT kan vi erbjuda våra kunder en överlägsen service som hjälper oss att växa och driva vår verksamhet framåt. Vi ser verkligen fram emot att få samarbeta med Hogia, säger Lisa Baeumer , affärssystemsamordnare på Riverside Marine.

– Riverside Marine är vår första partner i Australien och vi är oerhört glada över denna möjlighet. Vår produkt kommer att göra skillnad, och vi ska göra allt vi kan för att visa att vi kan överbrygga avståndet och lägga grunden för ett långt och givande samarbete, säger Niclas Blomström , bolagschef för Hogia Ferry Systems.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062