23948sdkhjf

NordNorge i fokus Denna notis är en annons.

Innovasjon Norge slår ett slag för Bodö när årets resebransch-workshop genomförs 11-14 april just där – dags för intresseanmälan.
Innovasjon Norge arrangerar varje år en internationell resebransch-workshop i Norge, Norwegian Travel Workshop (NTW). Arrangemanget är en unik arena där deltagarna får möta leverantörer och säljare från norska resebranschen, både genom förhandsbokade möten men även genom informella sociala arrangemang. Med de olika pre- och postturer som erbjuds har researrangörer även en fantastisk möjlighet att få uppleva vad Norge kan erbjuda som resmål.

Just i år är det Bodö i NordNorge som står värd för NTW. Svenska researrangörer är välkomna att göra en intresseanmälan om deltagande, denna ska vara NTW tillhanda senast 31 januari. Att komma med på den internationella resebransch-workshopen är ett enastående tillfälle för svenska researrangörer som önskar utöka sitt nätverk av norska affärspartners från hela Norge. Här har du tid för både avtalsförhandling och nätverkande med nya och gamla branschkollegor.

NWT i Bodö genomförs 11-14 april 2016 och antalet möjliga deltagare är begränsat. Därför är det viktigt att i god tid anmäla sitt intresse att delta vilket alltså ska ske före januari månads utgång. Klicka på länken här .

Denna notis är en annons

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097