23948sdkhjf

Scania fick ny webbplats

20 januari fick Scaniagruppens gemensamma online-närvaro ett nytt stort kliv in i framtiden – En helt ny webbplats lanserades.
Den nya webbplatsen har ett tydligt fokus på nyheter, bilder och videofilmer om Scanias verksamhet och transportlösningar från hela världen.

– Vi fortsätter att stärka våra online-kanaler. Som ett globalt företag vet vi betydelsen av en stark digital närvaro för att nå våra kunder och andra intressenter. Under de senaste åren har det blivit allt mer uppenbart att vårt Newsroom är den främsta kanalen för redaktionella stories och porten till sociala medier, säger Erica Zandelin, chef för Online Governance & Solutions på Scania. Vi har nu anpassat vår kommunikation till denna utveckling och slår samman vår övergripande företagsinformation med den redaktionella kommunikationen, i en gemensam kanal, säger Staffan Ekengren , chef för Scania Newsdesk.

Scanias nya webbplats är en arena för information om Scania, men också om utvecklingen inom transport- och logistikbranschen – med ett betydande fokus på hållbarhet.

Scania firar 2016 sitt 125-årsjubileum och den nya webbplatsen innehåller därför också ett omfattande historiskt material. För läsare som är mer intresserade av framtidens transportlösningar är sektionen som handlar om forskning och utveckling en guldgruva.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094