23948sdkhjf

Matka ska slå rekord

21 januari öppnades den 30:e Matka i Helsingfors – trots vikande trend för resemässor väntar sig arrangörerna att slå rekord i år.
Matka har varje år ett partnerland och i år är det Spanien, ett land som ligger inom bussturismens räckviddsområde från Sverige och Norden. Förra året besöktes Matka av runt 70 000 besökare vilket var ett tapp jämfört med 2014. Men i år ska det alltså bli rekord – hur det faktiskt går kommer att publiceras på Rt-forum så fort informationen släpps - ännu 25 januari på kvällen fanns dock inga tillförlitliga siffror att tillgå.

Inför mässan hade 150 representanter från när och fjärran länder anmäld deltagande till Workshop Day. Antalet köpare och säljare som anmält sig är också fler än förra året då det blev rekord med 5700 möten på Workshop Day.

– Både Global Workshoo och Meet Finland erbjuder effektiva business-to-business-möten och stärker Matkas position som Nordeuropas viktigaste resemässa. Finska researrangörer och resebyråer har stor nytta av den kostnadseffektiva möjligheten att få träffa över 50 internationella kunder på bara en dag, säger Lumia Ankkuri , Matkas Sales Team Manager.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078