23948sdkhjf

Vandringskryssning till Norrland

Birka Cruises och Tema bjuder på vandringskryssning 2017 - En för Sverige ny resform med första resmålet Norrland.
Birka Cruises och rundresearrangören Tema utökar sitt samarbete med ytterligare en ny resform från Sverige: vandringkryssning. Sommaren 2017 presenterar Birka och TEMA tre vandrings- kryssningar till Höga Kusten och en cykelkryssning till Köpenhamn.

Samarbete mellan rederiet och rundresearrangören inleddes med cykelkryssningar till Köpenhamn, Bornholm och Gotland sommaren 2016. Till nästa sommar utökas resorna med vandringskryssningar till Höga Kusten med Härnösand och Luleå.

– En aktiv semester i naturen behöver inte betyda liggunderlag, torrfoder och trangiakök. Tillsammans med TEMA har vi skapat ytterligare en ny kombiresa från Sverige för de aktiva som också vill lyxa till det med god mat och bekvämt boende, säger Marcus Hammarström , marknadschef på Birka Cruises. Han fortsätter:

– Det går dessutom alldeles utmärkt att dela hytt med sin reskamrat som varken vill vandra eller cykla.
Vandringsresorna arrangeras i juni på Birka Cruises 3-dygnskryssningar från Stockholm till Höga Kusten med Härnösand och Luleå. Tema har lagt upp vandringarna och deras reseledare finns som tidigare med under hela resan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109