23948sdkhjf

VDL till Busstorget

Busstillverkaren VDL är med och arrangerar Busstorget 2017 – Tillsammans med Mercedes, Neoplan, Scania, Setra, Sveriges Bussföretag och Volvo.
Busstorget 2017 genomförs 6-7 april på Hooks Herrgård några mil söder om Jönköping, för mer information och anmälan, klicka HÄR ! I år tillkommer alltså ännu en av de stora busstillverkarna vilket gör att det i år finns sex busstillverkare på plats med sina mest moderna fordon.

– Vi är mycket glada över att VDL vill delta och det är ytterligare ett tecken på att vi hittat rätt forum för Busstorget. Det är förstås mycket glädjande att Mercedes, Neoplan, Scania, Setra och Volvo även vill vara med och arrangera Busstorget 2017, säger Anna Grönlund vice vd på Sveriges Bussföretag.

Om Busstorget


Busstorget är ett forum där alla aktuella ämnen inom bussturism och resmål diskuteras. Målgruppen är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. Sveriges Bussföretag och de större busstillverkarna har arrangerat Busstorget i flera år. 2015 tog arrangörerna nästa steg och utvecklade Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte. 2015 flyttade Busstorget ut från TUR-mässan till ett slott eller herrgård och konferensen Bussreseforum som arrangeras tillsammans med tidningen RESFORUM arrangeras nu parallellt med Busstorget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079