23948sdkhjf

Erixon till Nobina

David Erixon blir ny chef för public affairs och kommunikation i Nobina Sverige - Han efterträder Maryam Yazdanfar i mitten av februari.


David Erixon kommer närmast från en roll som seniorkonsult på KREAB och dessförinnan som politisk sakkunnig till dåvarande infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd och politisk tjänsteman i riksdagen. David Erixon börjar på Nobina i mitten av februari.

– Vi är glada över att David Erixon kommer in i rollen som chef för public affairs och kommunikation. Nobinas verksamhet är en välintegrerad del av samhället. Vi har en stark samverkan med uppdragsgivare och kommuner vilket är en förutsättning för att vi ska kunna förenkla våra kunders vardagsresande. David kommer med sin politiska erfarenhet och sitt samhällsengagemang att bidra till bolagets utveckling, säger Jan Bosaeus , vd på Nobina Sverige.

– Det ska bli spännande att vara en del av Sveriges största kollektivtrafikföretag och tillsammans med mina kollegor fortsätta att driva och utveckla Nobinas roll och hur vi bäst möter kundernas, kollektivtrafikens och samhällets behov säger David Erixon .

David Erixon efterträder Maryam Yazdanfar som går vidare till tjänsten som chef för Nobinakoncernens Operativa resursteam och kommer att leda arbetet med implementation av nya arbetssätt, resursstöd till trafikområden och med start av vunna trafikavtal.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063