23948sdkhjf

FAAV köper Reseshopen

FAAV Travel Invest förvärvar Reseshopen i Ljusdal - Därmed får köparen in en renodlad researrangör i verksamheten.
FAAV Travel Invest som sedan tidigare äger BIG Travel och Resecity har förvärvat ytterligare ett reseföretag: Reseshopen i Ljusdal. Reseshopen i Ljusdal har ägts och drivits av Inge och Marita Avander. De har med framgång producerat gruppresor med tyngdpunkt på Europa, bland annat till Norge, Italien, Skottland och Irland.

Företaget har sedan länge delat lokal med Resecity i Ljusdal och har haft ett lokalt samarbete med Resecity. Reseshopen kommer organisatoriskt att tillhöra affärsområdet Grupp & Konferens inom BIG Travel och fortsätta producera resor som kommer att säljas dels via egna kanaler men även i BIG Travels och Resecitys butiker samt online. En viss samproduktion kommer också att ske. Reseshopens omsättning 2016 var omkring 10 miljoner.

– Vi är mycket glada att det nu ges möjlighet till större spridning av våra resor och vi tror detta är den bästa lösningen för Reseshopen, säger Inge Avander , Reseshoppen.

– Reseshopen är en fin personlig researrangör som lyckats skapa sig ett namn som en trygg researrangör bland kunder i framförallt södra Norrland. Förvärvet tror vi är gynnsamt för bägge parter, säger Jan-Anders Holmqvist , vd på BIG Travel

– Förvärvet ger oss ytterligare en dimension när vi nu får in en renodlad researrangör i vår verksamhet, säger Johan Rejhagen , marknadschef och ansvarig för affärsområdet Grupp & Konferensresor hos BIG Travel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08