23948sdkhjf

Jältborn vd på Svenska EA Bussar

Peder Jältborn tar över som vd i Svenska EA Bussar – Tidigare vd:n Samuel Isgärde fortsätter i sin roll som koncernchef i ägarbolaget.


Peder Jältborn har sedan november 2015 varit ansvarig för bussförsäljningen i bolaget. Denna del av bolaget har under Peders ledning utvecklats och förstärkts på ett mycket positivt sätt.
– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen. ”Vi har en strategi där fokus kommer att ligga på ökad försäljning och stärkt lönsamhet med ett starkt kundfokus”. Därför kommer vi även att arbeta med att utöka försäljningsorganisationen ytterligare säger Peder Jältborn . Han fortsätet:

– Att nu ta ett helhetsansvar för bolaget, där även en växande verkstadsfunktion ingår, känns oerhört spännande. Att kunna säkerställa en hög servicenivå till våra kunder avseende service och underhåll på bussar är en konkurrensfördel. Verkstadsdelen är sedan en tid ISO certifierad, allt för att stärka våra kunder upplevelse av oss.

– Med den samlade erfarenhet som finns i bolaget är min bedömning att vi har mycket goda förutsättningar för en fortsatt positiv utveckling, säger Peder Jältborn.
– Det känns mycket bra att vi har funnit denna lösning tillsammans med Peder. En vd med ett stort fokus på att skapa goda kundrelationer är en framgångsfaktor för bolaget, säger Samuel Isgärde , koncernchef i Karlssongruppen som är ägare av Svenska EA Bussar AB, han har nu avslutat sin roll som vd för Svenska EA Bussar som han haft sedan 2012.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094