23948sdkhjf

Lokala stjärnor i Halmstad

Hamstadtrion Mariette, Linnea och Linnea kommer till starten för The Tall Ships Races 2017 i Halmstad - Fler artister väntar under sommaren.
Halmstadtrion är de första artisterna som presenteras för Halmstad och The Tall Ships Races i sommar. 30 juni - 3 juli 2017 välkomnar Halmstad The Tall Ships Races för andra gången. Som starthamn har Halmstad privilegiet att ta emot delar av världens mäktigaste och vackraste fartyg.

– Med stolthet presenterar vi våra tre lokala etablerade artister till sommarens stora händelse. Se och hör dem på Ocean Stage söndagen den 2 juli, säger Rickard Bengtsson , kulturprojektledare.

Linnea Henriksson släppte den nya singeln ”Säga mig” den 13 januari 2017, skriven av henne själv tillsammans med Alex Sköld och producerad av Linnea och Kretsen. Linnea har under det senaste åren gjort uppskattad programledarkarriär, både för radioprogrammet Hallå P3 och Musikhjälpen 2014-15 tillsammans med Petter, Gina Dirawi och Kodjo Akolor.

”Att skriva musik är för mig ett sätt att andas. Att bearbeta och avreagera. Så jag skriver för min egen skull, men det räcker inte. Det har det aldrig gjort. Jag måste få sjunga och dela med mig också. Det som sker när jag och publiken ”snackar” är minst lika viktigt för mig. Då förvandlas mina låtar från att bara vara mina till att börja berätta om någon annans liv OCH blir någon annans. Få saker får mig att känna mig mer levande.” Så beskriver artisten sitt skapande.

Linnea
 
Mariette gjorde stor succé våren 2015 i Melodifestivalen. Låten ”Don't Stop Believing" kom på tredje plats, utsågs till Årets genombrott och har över 4 miljoner spelningar på Spotify. Hon gjorde också 2015 års Stockholm Pride-låt "My Revolution". I augusti 2016 släpptes hennes singel "Can't kill my vibe". Våren 2017 ställer Mariette upp i Melodifestivalen med en enligt utsago fantastisk låt!

Linnea Olsson är aktuell med nytt material två år efter sin senaste skiva, hyllade "Breaking and Shaking". I år släpper hon två EPs: "FOR SHOW" den 24 februari och "NOT FOR SHOW" i september. Nyligen släpptes första singeln "Weekend". Linnea Olsson är just nu också aktuell som cellist och körsångerska på Frida Hyvönens nya album och turné.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079