23948sdkhjf

Grell grillas på Busstorget

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Göran Grell och Fredrik Helgesson från RK Travel Group hamnar i heta stolen på Busstorget vid Hooks Herrgård - Hög tid boka deltagande.

Göran Grell och Fredrik Helgesson kommer att medverka i seminarieprogrammet på Busstorget 7 april. De kommer få ge sin syn på bussresandet både nu och framförallt i framtiden. Vart är bussen på väg, hur ska den se ut och köra egentligen och vilka nya trender väntar bakom hörnet? Det här vill väl ingen i bussresebranschen missa, så se till att anmäla deltagande eller få mer information genom att klicka HÄR !

Busstorget genomförs på Hooks Herrgård 6-7 april där många ämnen behandlas. Men ett inslag är alltså att Mikael Persson på Sveriges Bussföretag kommer ställa frågor till Göran Grell och Fredrik Helgessonom hur de ser på bussresandet och hur branschen kan svara upp till förväntningarna. Seminariepunkten kommer även innehålla fakta om destinationer, bokningssätt, marknadsföring och annat spännande.

Passa på att boka Busstorget nu!
Intresset för Busstorget är stort i år, vilket är mycket glädjande. Passa därför på att boka Busstorget redan nu. Hotellrummen på Hooks Herrgård börjar ta slut, men arrangörerna ordnar med alternativa boenden om det blir fullbokat. Dessutom är det ombesörjt med transporter till och från Hooks Herrgård för dem som bor på annan ort.

Kom ihåg att anmäla deltagande både till Busstorget och att boka boende på www.busstorget.se. Det är kostnadsfritt för bussföretagare att delta i Busstorget. Logi betalas separat.
Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tamsons tar över Svensk Kollektivtrafik

En enig valberedning föreslår Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd och ordförande SL, till ny ordförande för branschorganisationen Svensk Kollektivtrafik.

Turistbussföretagen fick ny styrelse

Resemakar´n vann Guldbussen 2019

Det blev Erik Dahlbom, Resemakar´n i Väst, som vann RK Travel Groups pris Guldbussen 2019 – hederspris gick till Lennart Carlsson, priserna delades ut 21 mars i Göteborg.

Underhållning gratis på Flixbus

Keolis möblerar om

Keolis Sverige genomför en strategisk organisationsförändring – Stefan Gustavsson och Alexis Kahlmann får nya toppositioner.

Ottosson lämnar SL

Nyhetsbrev

Salomon till Busstorget

Johan Salomon, Traveller Buss, kommer till Busstorget i Tylösand - han vill se vilka nyheter fordonsleverantörerna kommer presentera på Busstorget och vill självklart mingla med kollegor i branschen.

Arkiv

Ljungberg till Kollektivtrafikdagen

Hur kollektivtrafiken ska hantera de nya mobilitetslösningarna som dyker upp i en allt snabbare takt – det reder Trivectors Christer Ljungberg ut på Kollektivtrafikdagen 15 maj i Solna.

Planka prisar Dunkerque

Keolis trafikskola två år

De vann Mellanskärgården

Det blev Blidösundsbolaget som vann kontraktet för sjötrafiken i Stockholms mellanskärgård – det har trafikförvaltningen beslutat 19 mars.

Birmingham valde Volvos elbussar

Volvo Bussar har fått en order på sex fullelbussar till Birminghams flygplats i England – ett speceillt affärsupplägg gjorde beställaren valde just Volvo Bussar.

Goda exempel från IRU

Runt om i Europa lanseras olika initiativ som syftar till att göra bussar och andra vägtransportfordon säkrare och mer klimatvänliga - IRU har samlat dem åt branschen.

Rekordvinst för WSP

14 dog på februarivägarna

"Ge CSN-lån till alla körkort!"

Hansson till Samtrans

Skjutning i spårvagn - tre döda

Transdev firar sina bussförare

Kocklandslaget mönstrar på

Svenska Kocklandslaget vann VM i Luxemburg i november – nu kommer vinnarrätterna att serveras på Viking Cinderella tillagade ombord av världsmästarna.

Rekordorder för Volvo i Australien

Bussbranschen tror på geofencing

Transportföretagen bussbranschen mötte infrastrukturminister Tomas Enertoth 15 mars med anledning av gasbussolyckan i Stockholm – bussbranschen tror att geofencing är ett ätt att ytterligare öka säkerheten.

”Geofencing säkrar gasbussar”

10 mars körde en biogasbuss in i en höjdbegränsingsbalk i centrala Stockholm och exploderade – olyckor av den typen kan stoppas med geofencing, enligt Svensk Kollektivtrafik.

Säkrare trafik med ny teknik

Nu kommer tekniken som styr hur fort yrkestrafiken får köra – och var. Eller om bara elbussar och elfordon får köra i vissa zoner i en stadskärna, då kommer fordon som drivs på annat sätt att stanna om de försöker köra in där, motorn stannar helt enkelt.

Wik till Busstorget

Löfgren till Infranord

Mellström slutar

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Flybmi i konkurs

Stopp för kontanter på grund av rån

Galaxy åter i trafik

Swish i Örebro

Plus

5 snabba frågor…

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.119