Grell grillas på Busstorget

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Göran Grell och Fredrik Helgesson från RK Travel Group hamnar i heta stolen på Busstorget vid Hooks Herrgård - Hög tid boka deltagande.

Göran Grell och Fredrik Helgesson kommer att medverka i seminarieprogrammet på Busstorget 7 april. De kommer få ge sin syn på bussresandet både nu och framförallt i framtiden. Vart är bussen på väg, hur ska den se ut och köra egentligen och vilka nya trender väntar bakom hörnet? Det här vill väl ingen i bussresebranschen missa, så se till att anmäla deltagande eller få mer information genom att klicka HÄR !

Busstorget genomförs på Hooks Herrgård 6-7 april där många ämnen behandlas. Men ett inslag är alltså att Mikael Persson på Sveriges Bussföretag kommer ställa frågor till Göran Grell och Fredrik Helgessonom hur de ser på bussresandet och hur branschen kan svara upp till förväntningarna. Seminariepunkten kommer även innehålla fakta om destinationer, bokningssätt, marknadsföring och annat spännande.

Passa på att boka Busstorget nu!
Intresset för Busstorget är stort i år, vilket är mycket glädjande. Passa därför på att boka Busstorget redan nu. Hotellrummen på Hooks Herrgård börjar ta slut, men arrangörerna ordnar med alternativa boenden om det blir fullbokat. Dessutom är det ombesörjt med transporter till och från Hooks Herrgård för dem som bor på annan ort.

Kom ihåg att anmäla deltagande både till Busstorget och att boka boende på www.busstorget.se. Det är kostnadsfritt för bussföretagare att delta i Busstorget. Logi betalas separat.


Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

81 dog på spåren

Gratis för gamla i Malmö

Gratis buss för åldringar och mer cykelväg lades till i Malmö när budgeten för 2019 beslutades – Om besluten överlever valet återstår att se, läs om besluten här!

Bussbrand i Solna

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Nobina axar i Bussförar-SM!

Men bara någon vecka kvar har 349 bussförare genomfört uttagningsprovet till Bussförar-SM 2018 - Keolis leder fortsatt, men nu har Nobinas bussförare kört om Transdev till andraplatsen i anmälningsligen, läs mer här!

Nyhetsbrev

Capçanes grottmålningar

Arkiv

Kulturnatt i Tel Aviv

Kroppskamera fortsätter i väst

Bussigare kring Vänersborg

Gratisbuss till badsjö

Keolis och Pilotfish ingår avtal

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Digitalisering ger kombinerad mobilitet

På Kollektivtrafikdagen samlade branschen olika aktörer för att diskutera framtidens kollektivtrafik. Ulf Bjersing från Hogia pratade om några av de möjligheter digitalisering innebär för utvecklingen av ett sömlöst resande, läs mer här!

Arriva kör vidare på Ekerö

Nya tunneltåget visat

Fler elbussar i SL

Titta – bussen kör själv!

I samband med att Volvo Ocean Race var i Göteborg visade Volvo Bussar upp sin fullstora elbuss som kör helt utan förare – Testen skedde i Frihamnen och många var där och tittade, läs om hur Volvo Bussar tänker här!

31 dog på vägarna i maj

Porträtt av Estland i Stockholm

Svensk modell lockar i EU

En helt ny kartläggning av den upphandlade busstrafiken väcker intresse i Europa - Den svenska modellen ligger i framkant nu när kollektivtrafiken inom EU ska öppnas för konkurrens 2020, läs mer här!

Kilström tar över i Keolis

Keolis Sveriges styrelse utsåg Jan Kilström till ny vd för det svenska bolaget 15 juni efter Magnus Åkerhielm som slutar - Jan Kilström tillträder sin position på Keolis 1 september, läs mer här!

Nobina förvärvar Samtrans

Nobina har ingått avtal om att köpa Samtrans av TransportIT Group 14 juni – Affären uppges vara värd upp till 500 miljoner kronor, läs mer om mångmiljonaffären här!

Sista smakresan med Bengtsson

Mariestads Islagrad Rothpils är inspirerad av Berlin där bryggmästaren Richard Bentsson startade sin karriär inom öl - Det handlar om en ädel brygd i samma klass som föregångarna, läs mer här!

Plus

5 snabba fågor…

Sjöstedt till Peru

Nora-pärla öppnar

Leap flyger in

Hallén lämnar bussbranschen

Plus

Åtal för Svegolyckan

Det går bra för BRA

Plus

Regeringen satsar

Plus

Praktik om avtalen

Plus

Om koncessioner

Plus

Mer av samma...

Plus

En dag i taget

Sänd till en kollega

0.137