Grell grillas på Busstorget

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Göran Grell och Fredrik Helgesson från RK Travel Group hamnar i heta stolen på Busstorget vid Hooks Herrgård - Hög tid boka deltagande.

Göran Grell och Fredrik Helgesson kommer att medverka i seminarieprogrammet på Busstorget 7 april. De kommer få ge sin syn på bussresandet både nu och framförallt i framtiden. Vart är bussen på väg, hur ska den se ut och köra egentligen och vilka nya trender väntar bakom hörnet? Det här vill väl ingen i bussresebranschen missa, så se till att anmäla deltagande eller få mer information genom att klicka HÄR !

Busstorget genomförs på Hooks Herrgård 6-7 april där många ämnen behandlas. Men ett inslag är alltså att Mikael Persson på Sveriges Bussföretag kommer ställa frågor till Göran Grell och Fredrik Helgessonom hur de ser på bussresandet och hur branschen kan svara upp till förväntningarna. Seminariepunkten kommer även innehålla fakta om destinationer, bokningssätt, marknadsföring och annat spännande.

Passa på att boka Busstorget nu!
Intresset för Busstorget är stort i år, vilket är mycket glädjande. Passa därför på att boka Busstorget redan nu. Hotellrummen på Hooks Herrgård börjar ta slut, men arrangörerna ordnar med alternativa boenden om det blir fullbokat. Dessutom är det ombesörjt med transporter till och från Hooks Herrgård för dem som bor på annan ort.

Kom ihåg att anmäla deltagande både till Busstorget och att boka boende på www.busstorget.se. Det är kostnadsfritt för bussföretagare att delta i Busstorget. Logi betalas separat.


Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Så blir framtidens bussbransch

Ökad elektrifiering och bättre framkomlighet för kollektivtrafiken i storstäder och mer av samma – Sveriges Bussföretag har framtidsspanat om läget 2030.

Tre taxibolag vann i Stockholm

LEAN – för kollektivtrafiken

Strajpade bussar i Skaraborg

Plus

CERN – en hisnande resa

Vad sägs om en annorlunda resa till universums yttersta gräns och in i materiens innersta beståndsdelar? En resa med grundforskning som tema där världens största vetenskapliga maskin avslöjar det allra minsta i tillvaron. Välkomna till CERN!

Fler vill nattåga till Vemdalen

Intresset för Snälltågets nattåg till Vemdalen är rekordstort inför säsongen 2018–2019 – dubbelt så många bokningar som för ett år sedan.

Nyhetsbrev

Halland: 177 bussförare fattas

Arkiv

Kalmar: 233 bussförare fattas

Västerbotten: 90 bussförare fattas

Västmanland: 101 bussförare fattas

AI-assisterade fartyg för Stena

Sökes: 7 300 bussförare

Transportföretagens Mattias Dahl och Caj Luoma kräver krafttag för att lösa förarbristen inom branschen – enligt deras debattartikel i SvD fattas 7 300 bussförare 2020.

Fler måste ta på bussbältet

Användningen av bälte i buss behöver bli bättre – det visar nu även en studie som VTI har tagit fram på uppdrag av Transportstyrelsen.

Plus

Snålt och komfortabelt

InnoTrans samlade 160 000

Den stora mässan InnoTrans i Berlin samlade runt 160 000 fackbesökare som hade 3062 utställare att välja bland – nytt inslag i år var bussutställningen.

Självkörande i Sjöbo

Plus

Smarta bussen tar sjövägen

Stena Lines huvudkontor finns vid Danmarksterminalen i Göteborg och där sitter också Suzanne Jordestedt, bussresebranschens viktigaste person inom rederiet. Hon tycker fler borde ta sjövägen på Europaresan.

Nyanlända missar bussförarjobben

Plus

Slåss för turistbussen

Kjell Peterson rattar Svenska Turistbussföretagen sedan i mars – hans många år som lobbyist i Bryssel kommer väl till pass eftersom det är där många av branschens villkor avgörs.

FlixBus tokökar i Sverige

Plus

Voith utvecklar egna elbussar

Industriföretaget Voith har många kunder bland busstillverkare som framför allt köpt växellådor från dem – men nu har företaget satt ihop en helt egen helelektrisk konceptbuss för att visa upp eldriftens möjligheter för alla tänkbara kunder.

Plus

Franchising – ny modell för upphandling

En tänkbar framtida utveckling av anbud och upphandlingarna är att affärsmodellen och avtalen utgår från franchising – ett nytänkande som skulle kunna lyfta hela branschen enligt artikelförfattarnas analys.

Morgondagens teknik och trafik på Euro Bus Expo

På brittiska Euro Bus Expo, årets största bussmässa i Europa, är fokus inställt på morgondagens passagerartrafik.

Två spårvägschefer i Göteborg sparkas

Närtrafiks i landsbygden på försök

De ska testa ERTMS

Manner till Finnair

Plus

Kristdemokraterna

Plus

Nya Moderaterna

Plus

Centerpartiet

Plus

Liberalerna

Plus

Sverigedemokraterna

Plus

Miljöpartiet

Plus

Socialdemokraterna

Plus

Vänsterpartiet

MP: ”Billigare för vissa vid lågtrafik”

Johansson till Transportstyrelsen

Sänd till en kollega

0.139