23948sdkhjf

Grell grillas på Busstorget

Göran Grell och Fredrik Helgesson från RK Travel Group hamnar i heta stolen på Busstorget vid Hooks Herrgård - Hög tid boka deltagande.
Göran Grell och Fredrik Helgesson kommer att medverka i seminarieprogrammet på Busstorget 7 april. De kommer få ge sin syn på bussresandet både nu och framförallt i framtiden. Vart är bussen på väg, hur ska den se ut och köra egentligen och vilka nya trender väntar bakom hörnet? Det här vill väl ingen i bussresebranschen missa, så se till att anmäla deltagande eller få mer information genom att klicka HÄR !

Busstorget genomförs på Hooks Herrgård 6-7 april där många ämnen behandlas. Men ett inslag är alltså att Mikael Persson på Sveriges Bussföretag kommer ställa frågor till Göran Grell och Fredrik Helgessonom hur de ser på bussresandet och hur branschen kan svara upp till förväntningarna. Seminariepunkten kommer även innehålla fakta om destinationer, bokningssätt, marknadsföring och annat spännande.

Passa på att boka Busstorget nu!
Intresset för Busstorget är stort i år, vilket är mycket glädjande. Passa därför på att boka Busstorget redan nu. Hotellrummen på Hooks Herrgård börjar ta slut, men arrangörerna ordnar med alternativa boenden om det blir fullbokat. Dessutom är det ombesörjt med transporter till och från Hooks Herrgård för dem som bor på annan ort.

Kom ihåg att anmäla deltagande både till Busstorget och att boka boende på www.busstorget.se. Det är kostnadsfritt för bussföretagare att delta i Busstorget. Logi betalas separat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079