Grell grillas på Busstorget

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Göran Grell och Fredrik Helgesson från RK Travel Group hamnar i heta stolen på Busstorget vid Hooks Herrgård - Hög tid boka deltagande.

Göran Grell och Fredrik Helgesson kommer att medverka i seminarieprogrammet på Busstorget 7 april. De kommer få ge sin syn på bussresandet både nu och framförallt i framtiden. Vart är bussen på väg, hur ska den se ut och köra egentligen och vilka nya trender väntar bakom hörnet? Det här vill väl ingen i bussresebranschen missa, så se till att anmäla deltagande eller få mer information genom att klicka HÄR !

Busstorget genomförs på Hooks Herrgård 6-7 april där många ämnen behandlas. Men ett inslag är alltså att Mikael Persson på Sveriges Bussföretag kommer ställa frågor till Göran Grell och Fredrik Helgessonom hur de ser på bussresandet och hur branschen kan svara upp till förväntningarna. Seminariepunkten kommer även innehålla fakta om destinationer, bokningssätt, marknadsföring och annat spännande.

Passa på att boka Busstorget nu!
Intresset för Busstorget är stort i år, vilket är mycket glädjande. Passa därför på att boka Busstorget redan nu. Hotellrummen på Hooks Herrgård börjar ta slut, men arrangörerna ordnar med alternativa boenden om det blir fullbokat. Dessutom är det ombesörjt med transporter till och från Hooks Herrgård för dem som bor på annan ort.

Kom ihåg att anmäla deltagande både till Busstorget och att boka boende på www.busstorget.se. Det är kostnadsfritt för bussföretagare att delta i Busstorget. Logi betalas separat.


Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu
Plus

Kristdemokraterna

Plus

Centerpartiet

Plus

Liberalerna

Plus

Sverigedemokraterna

Plus

Miljöpartiet

Plus

Socialdemokraterna

Nyhetsbrev

Plus

Vänsterpartiet

Arkiv
Plus

Nya Moderaterna

App fixar språkförbistring

Transdev och Lingio har i innovativt språksamarbete skapat en polyglottisk språkapp – En slags ”Babel Fish” för bussförare, läs här!

Plus

Full fart i Kina

Medan Sverige funderar bygger Kina ut sitt nät av höghastighetsbanor för tåg i en rasande fart – Den nyaste modellen är för närvarande det snabbaste tåget i trafik över längre sträckor, läs mer om det här!

Framtidsfokus på Kollektivtrafik SYD

Plus

Optimisten mot pessimisten i klimatfrågan

När Transportföretagen bjöd in till frukostseminarium lät man optimisten Svante Axelsson gå en match mot Ulf Perbo i rollen som pessimistkonsult.

Plus

Färre hållplatser – fler resande

Det är inte fler busshållplatser som ger fler resande – tvärt om, enligt artikelförfattarna från Urbanet Analys. Färre hållplatser ökar bussens hastighet vilket kan locka dem som normalt väljer bort kollektivtrafiken.

Plus

EU-parlamentet godkände tallolja

Plus

Provkörd: Scania Citywide Elbuss

Som första journalist i världen fick Trafikforums redaktörskollega Tom Terjesen, norska Bussmagasinet, provköra Scanias hel nya elektriska buss. den typ som nu rullar i stadstrafiken i Östersund. Och den överraskade positivt, läs mer här!

Plus

Åkerhielm lämnar kollektivtrafiken

Keolis är en av Europas allra största aktörer inom kollekivtrafiken och den näst största i Sverige. Magnus Åkerhielm är vd sedan 2011 men nu har han valt att kliva av – i maj lämnar han jättebolaget som utvecklats bra under hans år i ledningen.

Plus

Äventyrligt dotterbolag

Go 4 Adventure är ett dotterbolag till Jönssons Buss i Sunne som drivs av den ena bussföretagarens dotter – En renodlad gruppresearrangör med fokus på aktiva resor.

Plus

Kryssningar för Gruppresor

Plus

Skräddarsydda resor

Plus

Kallt resmål i sikte

Plus

Jagar exotiska resmål

Plus

Nordnorge året runt

”Ny paketreselag positiv”

Bussbranschen är positiv till förslaget på ny paketreselag och resegarantilag – Förslaget kan fungera bra för såväl konsumenter som för branschen, enligt Sveriges Bussföretag.

Plus

Norrsken, kyla och äventyr

Nordnorge mitt i vintern – ett äventyr som har mycket mer att bjuda på än mörker is och snö. Kalla destinationer lockar och norr om Sverige väntar spektakulära norrsken, äventyr i naturen men också mycket smak och kulturupplevelser.

Hallsund till Best Western

Barfota? Nej tack!

RK öppnar i Kina

Albinsson blir hotellchef

Plus

Schönfelder lämnar bussbranschen

Sjölin till Go-Ahead

Swish - även för SL

Mångmiljonaffär för Svenska Neoplan

Vaktkameror hos SL

Plus

Sverigedemokraterna

Plus

Miljöpartiet

Plus

Kristdemokraterna

Sänd till en kollega

0.732