23948sdkhjf

Verktyg för fler möten

Verktyget Regional Venue Finder ska generera fler möten till Västsverige - Kan ge bussbolag mer transportuppdrag.
När Turistrådet Västsverige lanserade nyligen sin Venue Finder är målet att locka fler företagsmöten till Västsverige. Venue Finder samlar mötesplatser i Bohuslän, Västergötland och Dalsland. Turistrådet Västsverige arbetar med att utveckla och marknadsföra Västsverige som besöksdestination, såväl mot företag som mot privatpersoner. Oaktat vilka möten det handlar om så uppstår behov av busstransporter till och från mötesplatserna.

– Vi ska verka för att få fler möten till Västsverige. Genom att samla kvalitativa konferensanläggningar från hela regionen i en enda Venue Finder exponerar vi hur många goda alternativ det finns för företagsmöten i Västsverige, säger Åsa Johannesson , projektledare, Turistrådet Västsverige.

Ska kunna lämna offert direkt
Varje konferensanläggning presenteras med fakta och en kort introduktionstext. Venue Findern riktar sig till företag och organisationer som vill konferera i regionen. Anläggningarna ska också ha ett tydligt konferenserbjudande på sin webbplats och ha en färdig prislista för konferenser. Det är viktigt att kunna lämna en offert direkt på förfrågan.

– Sedan ett år tillbaka samarbetar vi med ett 20-tal hotell i Bohuslän i kampanjen ”Möten i Bohuslän”, där syftet är att erbjuda konferenspaket som innehåller någon form av utomhusaktivitet – det kan handla om alltifrån vandring till paddling eller cykling. Med Venue Findern vässar vi Västsveriges möteserbjudande ytterligare, säger Åsa Johannesson.

Venue Findern finns än så länge bara på svenska, men under våren ska den översättas också till engelska.

– Vi siktar på att ha översättningen färdig lagom till den internationella IMEX-mässan i Frankfurt den 20 maj, säger Åsa Johannesson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064