23948sdkhjf

Tre spår på Kollektivtrafikdagen

10-årsjubilerande Kollektivtrafikdagen närmar sig - I år blir konferensen uppdelad i tre spår på eftermiddagen, hög tid säkra deltagande.
11 maj är det dags för Kollektivtrafikdagen för tionde året i rad. Konferensen blir större än någonsin men genomförs som förra året på Cirkus i Stockholm. Moderator är nu liksom förra året Catharina Elmsäter-Svärd. På kvällen blir det dessutom möjlighet att avnjuta en trerätters middag uppe på restaurang Soliden ovanför Cirkus - ett tillfälle för alla deltagare att få mer tid för samtal under trevliga former.

– Nytt för i år är även att vi direkt efter lunch delar in oss i 3 grupper av fritt val. Så kallade break-out sessions, säger Jacob Albertsen , programansvarig och strategiskt utvecklingsansvarig för Kollektivtrafikdagen.

Här är de tre spåren som deltagarna kan välja mellan under eftermiddagen såsom Jacob Albertsen beskriver dem:

1. Framtidens infrastruktur och fordon , med självklara inslag av elektrifierade och självkörande fordon och allt som hör därtill.

2. Upphandlingar där komplexiteten teknikutvecklingen och behovet av löpande förändringar ställer till det, men också öppnar upp för möjligheter. Denna session leds av Sveriges Bussföretag.

3. Sista men absolut inte minsta spåret i regi av Samtrafiken, fokuserar på tjänster och system . Till och för resenärer, till och för de som levererar tjänster till resenärer och självklart de system som möjliggör allt detta. Öppna data och biljett- och betalsystem är en av ingredienserna i detta block.

Detaljerade program presenteras under senare delen av mars. Men redan nu är det högt tryck på konferensen, bäst är att säkra deltagande redan nu, klicka HÄR för att göra det och få mer information!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078