23948sdkhjf

Lundström till Scandic

Eva Lundström är ny tillförordnad marknadschef på Scandic Sverige - Hon kommer närmast från researrangören Apollo.
Eva Lundström kommer senast från rollen som nordisk marknadschef på researrangören Apollo och har även haft en liknande position på träningsföretaget SATS. Hon har tagit över rollen som t.f. marknadschef under den tid nuvarande marknadschef Anna Wirén är föräldraledig.

Eva Lundström har en gedigen bakgrund från resebranschen där hon förutom Apollo även arbetat på Fritidsresegruppen (TUI) och Resfeber/Travelocity. Hon har även ett starkt kommersiellt driv och stor erfarenhet av marknadsföring av varumärken som verkar på högt digitaliserade marknader.

– Just nu befinner sig Scandic på en mycket spännande resa, både varumärkes- och produktmässigt, med de senaste årens lanseringar av nya, attraktiva hotell. Jag ser fram emot att vara med och fortsätta stärka varumärket ännu mer och samtidigt driva kommersiella framgångar tillsammans med teamen inom sälj och revenue, säger Eva Lundström , ny marknadschef på Scandic Sverige.

– Eva är en riktig topprekrytering och jag är väldigt glad över att hon har valt att komma till oss. Hon kommer att tillföra mycket med sitt starka kommersiella fokus och sin långa erfarenhet inom resebranschen, säger Peter Jangbratt , Sverigechef på Scandic.

Eva Lundström kommer att leda den svenska marknadsavdelningen om 15 personer och började sin anställning 9 mars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109