23948sdkhjf

193 anmälda till Busstorget

Busstorget 2017 genomförs på Hooks Herrgård i Småland 6-7 april - Då träffas bussresebranschen för nyttiga föredrag och trevlig samvaro.
– I nuläget är det närmare 60 anmälda bussföretag, 6 fordonsleverantörer, och 15 utställare som visar allt från system för trafikplanering via destinationer och hotell till reservdelar för bussar, säger Jacob Albertsen , projektledare för Busstorget.

Totalt 193 personer är anmälda just nu när det är 22 dagar kvar att boka sin plats. Det innebär att det redan är fler anmälda i år än de 191 som bokade deltagande på Busstorget förra året, det börja alltså bli hög tid att säkra deltagande innan branschmötet blir alldeles fullbokat, gör det genom att klicka HÄR !
Förutom alla spännande föredrag blir det också möjlighet att provköra de nyaste bussarna från deltagande fordonsleverantörer för dem som har behörighet. Till det kommer mingel och middag på herrgården kvällen 6 april.

Busstorget arrangeras av Sveriges Bussföretag, de stora busstillverkarna och tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM. Läs mer om partners och utställare genom att klicka här !

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062