193 anmälda till Busstorget

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Busstorget 2017 genomförs på Hooks Herrgård i Småland 6-7 april - Då träffas bussresebranschen för nyttiga föredrag och trevlig samvaro.

– I nuläget är det närmare 60 anmälda bussföretag, 6 fordonsleverantörer, och 15 utställare som visar allt från system för trafikplanering via destinationer och hotell till reservdelar för bussar, säger Jacob Albertsen , projektledare för Busstorget.

Totalt 193 personer är anmälda just nu när det är 22 dagar kvar att boka sin plats. Det innebär att det redan är fler anmälda i år än de 191 som bokade deltagande på Busstorget förra året, det börja alltså bli hög tid att säkra deltagande innan branschmötet blir alldeles fullbokat, gör det genom att klicka HÄR !
Förutom alla spännande föredrag blir det också möjlighet att provköra de nyaste bussarna från deltagande fordonsleverantörer för dem som har behörighet. Till det kommer mingel och middag på herrgården kvällen 6 april.

Busstorget arrangeras av Sveriges Bussföretag, de stora busstillverkarna och tidningarna RESFORUM och TRAFIKFORUM. Läs mer om partners och utställare genom att klicka här !Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu
Plus

Olycka med svensk turistbuss

En turistbuss med 42 passagerare körde av vägen i Gooiseweg i Amsterdam, Nederländerna 18 april - Tre personer har skadats, bland dem föraren, läs om mer här!

MTR städar pendeltågen

Sommarfritt för Upplands barn

Digital vägvisare på spåret

23 dog på marsvägarna

Under mars i år omkom 23 personer i vägtrafiken – Det är sju fler än mars 2017, läs här om vilka trafikanter som är drabbas värst!

Sommarkortet tillbaka

Nyhetsbrev

De vann pendelbåtstrafik

Arkiv

Fordonstillverkarna om säkerheten

Plus

Bältar i bussen

Plus

Jagar bussförare

Plus

Bussar i Bryssel

Plus

Vi kan vad vi vill!

Plus

Medlemmar får stöd

Plus

Mohlins köper Bollnäs Buss

Plus

Vann mot staten

Plus

Nya lagen lurig

Plus

Nära 200 på Busstorget

13 april samlas bussresebranschen på Selma Spa i Sunne - Nära 200 deltagare är på plats för att lyssna på föredrag om de viktigaste branschfrågorna, evenemanget sänds live - här visas hur det går till!

Plus

Stöd för bussresearrangörerna

Sveriges Bussföretag utökar sitt medlemsstöd för turist- och beställningstrafik – Det ska bli enklare för bussresearrangörerna, läs här!

Direktsändning från Busstorget!

Via länk kan de som av någon outgrundlig anledning inte anmält sig till årets största branschhändelse Busstorget 2018 följa med via länk, hur det går till hittar du här!

MTR Express stämmer SJ

Uppstickarbolaget MTR Express har aldrig fått sälja biljetter via statliga SJ:s kanal – Därför har den förfördelade tågoperatören tagit till motåtgärder, läs mer här!

Brunst i Orsa

Flyg viktigt för svensken

Säkraste transportlandet i Europa

Plus

Segel på Viking Grace

Nej, det är inget aprilskämt, rederiet Viking ska använda vindkraft för att driva Viking Grace – Läs här om hur det kommer att fungera!

Bruzelius till Resia

Brauer till UITP

Bussarna backar

Plus

Fler kontroller för SL

Plus

Belgrad direkt

Kraftsamling för bälte i buss

Andersson lämnar Visit Stockholm

Plus

Kristdemokraterna

Plus

Nya Moderaterna

Plus

Centerpartiet

Plus

Liberalerna

Plus

Sverigedemokraterna

Sänd till en kollega

0.148