23948sdkhjf

Flygbussarna är bäst

Flygbussarna är stockholmarnas nya favorittransportör 2017 - Detta enligt en undersökning som analysföretaget Evimetrix genomfört.
Flygbussarna gick från en fjärdeplats 2016 till en förstaplats 2017 och passerade företag som Arlanda Express, SAS och Uber.

– Det är fantastiskt att gå från en fjärdeplats till en förstaplats på bara ett år. Det visar att det arbete vi har gjort för att förbättra kundupplevelsen givit resultat, säger Camilla Tienso , marknadschef på Merresor och Flygbussarna.


FAKTA/Om undersökningen
Genomfördes mellan vecka 4 och 7, 2017, i Userneeds internetpanel. Cirka 1 150 stockholmare har uttalat sig om 19 olika transportörer (tåg-, buss-, flyg- och taxibolag). Mätningen täcker in allmänheten, över 18 år som är bosatta i Stockholms län.

Exempel på parametrar som kunderna har fått betygsätta är bland annat lågt pris/bra erbjudande, bra bokningslösningar, bra betalningslösningar, vänlig och hjälpsam personal, bekväma sittplatser, miljövänlighet, pålitlighet, säkerhet, tillgänglighet, trygghet, bra och informativ hemsida, håller tidtabell/punktlighet och turtäthet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078