23948sdkhjf

Extrabussar under påsken

Bussbolag sätter in 100 extraresor under påskveckan - Ett stort resandetryck i kombination med omfattande järnvägsarbeten ligger bakom.
Trafikverkets planerade järnvägsarbeten som kommer att pågå på flera sträckor i landet under påsken innebär ett högt resandetryck i vägtrafiken. Utöver det förhöjda trycket är påsken likt föregående år vårens största resehelg med stor efterfrågan på prisvärda resor. Bussbolaget Nettbuss Travel utökar därför påsktrafiken med 100 extrainsatta turer.

Påsklovet inleds måndagen den 10 april och det intensiva resandet inleds i mitten av veckan. Samtidigt som resandet intensifieras mellan skärtorsdagen den 13 april och annandag påsk den 17 april utför Trafikverket banarbete på flera av landets järnvägssträckor.

– Vi ser likt tidigare år att det är många som reser under påskveckan och det är en fördel att boka sin bussresa i tid. Särskilt i år är det en fördel att resa med buss, för att undgå eventuella förseningar och andra omständigheter som orsakas av järnvägsarbetena, säger Elvir Rascic , försäljningschef Nettbuss Travel AB.

Bussbolagets påsktrafik inleds den 11 april som pågår fram till och med 18 april.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062