Samarbete inom eventbranschen

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Nordic Travel inleder tre nya samarbeten med Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås - Alla stora aktörer inom eventbranschen.

Nordic Travel expanderar sin verksamhet och inleder samarbeten med Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås, där avtal har träffats med Borås kommun. De tre evenemangen beräknas att tillsammans dra över 200000 besökare i sommar, något som förväntas kräva utökade resurser från den lokala besöksnäringen.

– Vi har på kort tid fått in tre nya, väldigt betydande kunder och det gläder oss att de ser de stora fördelarna med våra tjänster. Våra lösningar ger möjlighet för evenemang att växa, samtidigt som det gynnar den lokala turistnäringen, säger Mats Persson , vd för Nordic Travel.

Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås kan nu genom Nordic Travel erbjuda övernattningsalternativ för både deltagare och åskådare. Tekniken och administrationen underlättar för den lokala besöksnäringen inför evememang där det är särskilt högt tryck, som exempelvis Power Big Meet i Lidköping i juli.

– Power Big Meet är världens största utomhusträff för amerikanska bilar. Om de kan komma ut på rätt sätt och fokusera på det de är bäst på, finns det mycket potential i våra svenska evenemang. Nu låter de oss sköta de tekniska lösningarna och hjälpa alla besökare att få den bästa servicen, säger Mats Persson.

Nordic Travels tre nya kunder får hjälp med webbaserad bokningslösning, hantering av bokningsplattform och kundservice genom Nordic Travels callcenter.


Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu
Plus

Olycka med svensk turistbuss

En turistbuss med 42 passagerare körde av vägen i Gooiseweg i Amsterdam, Nederländerna 18 april - Tre personer har skadats, bland dem föraren, läs om mer här!

MTR städar pendeltågen

Sommarfritt för Upplands barn

Digital vägvisare på spåret

23 dog på marsvägarna

Under mars i år omkom 23 personer i vägtrafiken – Det är sju fler än mars 2017, läs här om vilka trafikanter som är drabbas värst!

Sommarkortet tillbaka

Nyhetsbrev

De vann pendelbåtstrafik

Arkiv

Fordonstillverkarna om säkerheten

Plus

Bältar i bussen

Plus

Jagar bussförare

Plus

Bussar i Bryssel

Plus

Vi kan vad vi vill!

Plus

Medlemmar får stöd

Plus

Mohlins köper Bollnäs Buss

Plus

Vann mot staten

Plus

Nya lagen lurig

Plus

Nära 200 på Busstorget

13 april samlas bussresebranschen på Selma Spa i Sunne - Nära 200 deltagare är på plats för att lyssna på föredrag om de viktigaste branschfrågorna, evenemanget sänds live - här visas hur det går till!

Plus

Stöd för bussresearrangörerna

Sveriges Bussföretag utökar sitt medlemsstöd för turist- och beställningstrafik – Det ska bli enklare för bussresearrangörerna, läs här!

Direktsändning från Busstorget!

Via länk kan de som av någon outgrundlig anledning inte anmält sig till årets största branschhändelse Busstorget 2018 följa med via länk, hur det går till hittar du här!

MTR Express stämmer SJ

Uppstickarbolaget MTR Express har aldrig fått sälja biljetter via statliga SJ:s kanal – Därför har den förfördelade tågoperatören tagit till motåtgärder, läs mer här!

Brunst i Orsa

Flyg viktigt för svensken

Säkraste transportlandet i Europa

Plus

Segel på Viking Grace

Nej, det är inget aprilskämt, rederiet Viking ska använda vindkraft för att driva Viking Grace – Läs här om hur det kommer att fungera!

Bruzelius till Resia

Brauer till UITP

Bussarna backar

Plus

Fler kontroller för SL

Plus

Belgrad direkt

Kraftsamling för bälte i buss

Andersson lämnar Visit Stockholm

Plus

Kristdemokraterna

Plus

Nya Moderaterna

Plus

Centerpartiet

Plus

Liberalerna

Plus

Sverigedemokraterna

Sänd till en kollega

0.13