23948sdkhjf

Samarbete inom eventbranschen

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Nordic Travel inleder tre nya samarbeten med Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås - Alla stora aktörer inom eventbranschen.

Nordic Travel expanderar sin verksamhet och inleder samarbeten med Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås, där avtal har träffats med Borås kommun. De tre evenemangen beräknas att tillsammans dra över 200000 besökare i sommar, något som förväntas kräva utökade resurser från den lokala besöksnäringen.

– Vi har på kort tid fått in tre nya, väldigt betydande kunder och det gläder oss att de ser de stora fördelarna med våra tjänster. Våra lösningar ger möjlighet för evenemang att växa, samtidigt som det gynnar den lokala turistnäringen, säger Mats Persson , vd för Nordic Travel.

Åhus Beach, Power Big Meet och SM-veckan i Borås kan nu genom Nordic Travel erbjuda övernattningsalternativ för både deltagare och åskådare. Tekniken och administrationen underlättar för den lokala besöksnäringen inför evememang där det är särskilt högt tryck, som exempelvis Power Big Meet i Lidköping i juli.

– Power Big Meet är världens största utomhusträff för amerikanska bilar. Om de kan komma ut på rätt sätt och fokusera på det de är bäst på, finns det mycket potential i våra svenska evenemang. Nu låter de oss sköta de tekniska lösningarna och hjälpa alla besökare att få den bästa servicen, säger Mats Persson.

Nordic Travels tre nya kunder får hjälp med webbaserad bokningslösning, hantering av bokningsplattform och kundservice genom Nordic Travels callcenter.
Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Mathiesen in - Frydenberg ut

Dags för nya regnummer

Skellefteå väljer Hybricon

Voith tar greppet i Pilotfish

Tyska teknikföretaget Voith förvärvar majoritet i svenska Pilotfish – det handlar om ett strategiskt partnerskap enligt det tyska företaget.

Skånetrafiken sparkar Ringduvetaxi

Skånetrafiken säger upp trafikavtalet med Ringduvetaxi för färdtjänst och sjukresor med omedelbar verkan - taxibolaget har drabbats av stora problem.

Weber ordförande i EU-kommitté

Ulrich Weber valdes till ordförande för UITP:s EU-kommitté 16 januari – Anna Grönlund, Sveriges Bussföretag, gratulerade till utmärkelsen.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Arkiv

Olaglig upphandling i Göteborg

Johansson till Kollektivtrafikdagen

Håkan Johansson kommer att tala om kollektivtrafikens roll i ett transportsystem som når klimatmål på Kollektivtrafikdagen 15 maj vid Friends Arena utanför Stockholm.

Grönt för kameror i Dalatrafiken

Studentrabatter på Flixbus

Fler ”gratisresor” i Örebro

Nu får 4 000 bilister en chans att resa gratis med Länstrafiken – den här marknadsföringen ska få fler att släppa bilratten och kliva på bussen.

Transdev vann i Umeå

Enklare upphandlingar med Hogia

Helt fossilfritt i Skåne

Skånes kollektivtrafik är numera helt och hållet fri från fossila drivmedel – ett omfattande omställningsarbete ligger bakom förvandlingen.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

Fler tågade över Öresundsbron 2018

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Förundersökning mot Uber nedlagd

MTR Express vann punktlighetsligan

96 dog på spåren 2018

Fler dog på vägarna 2018

Under 2018 omkom preliminärt 325 personer på vägarna i Sverige - en ökning med 72 personer jämfört med 2017, det visar Transportstyrelsens preliminära statistik.

32 nya ledbussar i Västerås

Snart kommer 32 nya ledbussar att rulla i Västerås stadstrafik – de sex första bussarna är redan ute i trafiken och resten kommer att driftsättas i början av 2019.

”Uber skattefuskar”

Ny vd på Cirkle K

Plus

5 snabba frågor...

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

WiFi i Bergsslagen

Arriva kör Pågatågen

Veggeland till Nettbuss

Keolis depå i brand

Lundberg till Region Stockholm

Plus

5 snabba frågor...

Ahlskog till MTR

Tog steget till eget

Sänd till en kollega

0.122