23948sdkhjf

Transdev leder Bussförar-SM

Tillströmningen av tävlande till Bussförar-SM god trots turbulens i branschen - Just nu är det Transdev som har flest förare anmälda till tävlingen.
Bussförar-SM 2017 avgörs på Gillingebanan norr om Stockholm 4 september i år. Där körs finalen och vinnaren korsas på eftermiddagen sedan alla tävlingsmoment är avklarade och tävlingsledningen räknat samman resultaten.

Just nu pågår dock uttagstävlingen på nätet som är öppen för alla bussförare som vill delta i Bussförar-SM 2017. Klicka HÄR för mer information och anmälan. Hittills är det 157 bussförare som gjort uttagningstävlingen och det lär bli många till - Kvalificeringstävlingen är öppen fram till och med 25 juni.

– En intressant sak är att vi faktiskt noterat folk som försöker fuska sig till en plats i finalen. Jag vill här och nu låta meddela att det inte är någon idé att försöka. Vårt verktyg för att samla in svaren är ganska avancerat, så vi har tagit bort de som uppenbart försökt att fuska, säger projektledaren Jacob Albertsen .

Han konstaterar samtidigt att det är roligt att tävlingen anses vara så viktig att man faktiskt försöker fuska. Summa summarum i veckan innan Påsk har vi 157 anmälda från ett 20-tal företag. Kvalificeringstävlingen håller som nämnts öppet till slutet av juni så än finns det tid.

FAKTA/Bussbolag med minst 2 anmälda förare
Transdev/Flygbussarna , 51
Keolis , 35
VS & Perssons Bussar , 7
Byberg & Nordin , 6
Traveller Buss , 6
Nobina , 6
Bergkvarabuss , 4
Västerås Lokaltrafik , 4
Nattbuss , 3
Björks Buss , 2
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094