23948sdkhjf

Vi vill bli ännu bättre

Mer inspiration och mer av praktiska råd för att höja kompetensen. Så vill våra läsare av Res- och TrafikForum ha det. Det visar vår färska läsvärdesundersökning. Den visar också, glädjande nog, att man verkligen lägger ner mycket tid på att läsa båda tidingarna.
I vår strävan att skapa en redaktionellt vassare och modernare Res- och TrafikForum, genomförde vi för en tid sedan en läsvärdesundersökning. Undersökningen genomfördes av ett externt undersökningsföretag. De tog ett representativt urval av våra läsare och ställde en hel rad av frågor om vad de som läsare tycker om de båda tidningarna. Undersökningen innehöll frågor om allt från det redaktionella innehållet till tidningarnas formgivning och layout.
Genomgående är läsarna är mycket nöjda med både ResForum och TrafikForum vilket är glädjande och som befäster vår position som den ledande tidningen i den här branschen. Ett av bevisen på tidningarnas betydelse för vår målgrupp är den tid som läsarna lägger ner på att läsa Res- och TrafikForum. Sju av tio läsare lägger ner en timme eller mer på att läsa varje nummer av både ResForum och TrafikForum.
Men inget är så bra att det inte kan bli bättre. Vi fick in massor med bra synpunkter på förändringar som vi nu jobbar vidare med. Bland annat vill läsarna att vi ska bli ännu bättre på att publicera material som både inspirerar och höjer kompetensen. Det ska också bli mer av både intressanta personer och företag, från hela Sverige. Vi ska även se över både form och layout för att göra de båda tidningarna mer lättillgängliga.
Har du som läsare synpunkter på tidningarna (och inte var med i undersökningen), hör gärna av dig och kom med tips på hur vi ska bli ännu bättre. Om du har synpunkter på TrafikForum, maila till: trafikforum@mentoronline.se och har du synpunkter på ResForum, maila till: resforum@mentoronline.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078