23948sdkhjf

Samres behåller östra Skåne

Trafikbolaget Samres tog hem upphandlingen av beställningscentralen i östra Skåne. Därmed kommer bolaget att fortsätta med beställningstrafiken i området.
Samres, som redan driver beställningscentralen i östra Skåne, vann upphandlingen och kommer därmed att fortsätta driften av beställningscentralen även efter den 30 juni 2009. Det nya avtalet löper från 1 juli 2009 fortsätta driva beställningscentralen fram till och med 2012. Beslutet togs nyligen på det aktuella områdets beställarråds sammanträde.

Skånetrafiken har tillsammans med kommunerna Eslöv, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Osby, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla, Ystad och Östra Göinge utfört upphandlingen. Avtalet sträcker sig fram till den 30 juni 2012 med möjlighet att förlänga avtalet med maximalt 24 månader. Avtalet omfattar dygnetruntdrift av beställningscentral för beställningsmottagning, trafikplanering, trafikledning samt
kundtjänst i östra Skåne.

- Vi har ett gott samarbete med Samres och känner stort förtroende för deras sätt att driva beställningscentralen i östra Skåne redan idag. Valet stod mellan två anbud och Samres var det anbud som var bäst både sett till kvalitet och pris, förklarar Lars Hellström, samordnare för serviceresor på Skånetrafiken.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078