Hallandstrafiken satsar på bloggare

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Antonio och Rebecka kommer vlogga i sommar på Hallandstrafiken - vad det handlar om berättar vi här!

Tidigare i våras gick Hallandstrafiken ut med att vi sökte två videobloggare som ska jobba hos oss i sommar. De två videobloggarna ska resa runt i Halland och skapa filmberättelser. Filmerna kommer sedan publiceras i våra sociala medier.

Nu är det klart vilka våra videobloggare blir.

Antonio är 21 år och är född och uppväxt i Halmstad. Han studerar film på Katrinebergs Folkhögskola och har tidigare jobbat och läst på filmlinjen på Sturegymnasiet i Halmstad.

– Nu i juni ska jag göra tio små filmer där jag visar olika fina platser som man kan utforska i Halland med hjälp utav Sommarkortet från Hallandstrafiken. Det ska bli jätteroligt, säger Antonio.

Rebecka är 26 år och bor i Varberg. Hon skriver egen musik och har ett stort fotointresse. I vanliga fall arbetar hon på förskola.

– I sommar kommer jag videoblogga för Hallandstrafiken. Jag kommer åka runt i Halland med buss eller tåg och försöka upptäcka de här smultronställena som jag vet finns därute. Vi syns i juli månad, hälsar Rebecka.

Att anställa två videobloggare under sommarmånaderna är ett nytt sätt att visa upp vad Halland har att erbjuda under sommaren och samtidigt ge tips och idéer om vart man på ett enkelt sätt kan ta sig med Sommarkortet.

Följ Hallandstrafiken på Instagram och Facebook så kommer Antonio och Rebecka dyka upp med sina filmer och inspirera inför sommarens aktiviteter.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Bussresenärer nöjdast

Bussresenärerna är nöjdare med sin resa än såväl tåg- som flygresenärerna - Det framgår av Svensk Kvalitetsindex som publicerades 21 maj.

Hållbar värme i Lund

Det står nu klart att Lunds kommun kommer att få uppvärmda torg och spårvagnshållplatser – Dessutom handlar det om återvunnen värme, läs om hur det går till här!

17 dog på aprilvägarna

Under april 2018 omkom 17 personer och 1105 personer skadades i vägtrafiken – Det visar Transportstyrelsens statistik, läs mer här!

Fler cyklar – mer shopping

Bergman hedersdoktor

Lecab tar över Irizar

Nyhetsbrev

Jönsson ny IVECO-chef

Håkan Jönsson har utsetts till ny Business Director för IVECO North Europe & Baltics - Han tillträder sin nya befattning 1 augusti och kommer att sitta i Albertslund i Köpenhamn.

Arkiv

Upphandling måste göras om

Plus

Alla gillar kollektivtrafiken

Plus

Regeringen satsar

Plus

Diskussion om koncessioner

Plus

Praktik om avtalen

Plus

Om koncessioner

Plus

Mer av samma...

Plus

En dag i taget

Plus

Sömlös resa

Plus

Datateknik i trafik

Plus

Individuell trafik

Plus

Skyltad kamera bra

Plus

Säkerheten främst

Plus

Framtiden redan här

Kollektivtrafikdagen samlade 107

I dag, 14 maj klockan 9 startade Kollektivtrafikdagen 2018 med 107 deltagare - Många intressanta ämnen togs upp och var möjliga att följa även för den som inte är på plats, dokumentationen sänds ut till alla deltagarna.

Skånetrafiken sågar Trafikverket

Storaffär för VDL i Norge

Norska Unibuss köper 40 elbussar av den nederländska busstillverkaren VDL – Elbussarna ska trafikera rutter i och runt Oslo från våren 2019, läs mer här!

Plus

Mobilitetsfixarna

Plus

Kristdemokraterna

Plus

Nya Moderaterna

Plus

Liberalerna

Plus

Miljöpartiet

Plus

Centerpartiet

Plus

Sverigedemokraterna

Plus

Socialdemokraterna

Plus

Vänsterpartiet

Grön Express ökar

50-kort i Härnösand

Brauer till UITP

Sänd till en kollega

0.142