23948sdkhjf

Hallandstrafiken satsar på bloggare

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Antonio och Rebecka kommer vlogga i sommar på Hallandstrafiken - vad det handlar om berättar vi här!

Tidigare i våras gick Hallandstrafiken ut med att vi sökte två videobloggare som ska jobba hos oss i sommar. De två videobloggarna ska resa runt i Halland och skapa filmberättelser. Filmerna kommer sedan publiceras i våra sociala medier.

Nu är det klart vilka våra videobloggare blir.

Antonio är 21 år och är född och uppväxt i Halmstad. Han studerar film på Katrinebergs Folkhögskola och har tidigare jobbat och läst på filmlinjen på Sturegymnasiet i Halmstad.

– Nu i juni ska jag göra tio små filmer där jag visar olika fina platser som man kan utforska i Halland med hjälp utav Sommarkortet från Hallandstrafiken. Det ska bli jätteroligt, säger Antonio.

Rebecka är 26 år och bor i Varberg. Hon skriver egen musik och har ett stort fotointresse. I vanliga fall arbetar hon på förskola.

– I sommar kommer jag videoblogga för Hallandstrafiken. Jag kommer åka runt i Halland med buss eller tåg och försöka upptäcka de här smultronställena som jag vet finns därute. Vi syns i juli månad, hälsar Rebecka.

Att anställa två videobloggare under sommarmånaderna är ett nytt sätt att visa upp vad Halland har att erbjuda under sommaren och samtidigt ge tips och idéer om vart man på ett enkelt sätt kan ta sig med Sommarkortet.

Följ Hallandstrafiken på Instagram och Facebook så kommer Antonio och Rebecka dyka upp med sina filmer och inspirera inför sommarens aktiviteter.

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sandberg sågar Skånetrafiken

Skånetrafiken vill att kommuner som önskar behålla busstrafik själva får betala för den – kommunstyrelsens ordförande i Lund sågar förslaget rapporterar Lokaltidningen.

Stopp för kontanter på grund av rån

Nobina förvärvar i Danmark

Ännu ett EU-steg för biodrivmedel

Biodrivmedel föreslås omfattas av EU:s nya direktiv om gröna fordon – godkänns förslaget kan biodieselns framtid vara tryggad, men flera steg återstår i den EU-processen.

Eneroth till Kollektivtrafikdagen

Infrastrukturminister Tomas Eneroth inledningstalar på Kollektivtrafikdagen 15 maj – branschdagen genomförs i år på Quality Hotel Friends i Solna.

Resanderekord för SJ

SJ når rekordsiffror vad gäller antalet resenärer under 2018 – samtidigt backade rörelseresultatet med nära 200 miljoner.

Nyhetsbrev

Framtidens drivmedel på Kollektivtrafikdagen!

15 maj genomförs Kollektivtrafikdagen vid Friends Arena i Solna – en av programpunkterna är regeldjungeln kring framtidens drivmedel.

Arkiv

Anropsstyrd framgång i Västtrafik

Uppåt för Hallandstrafiken

För tredje året i rad ökar resandet med Hallandstrafiken med över fem procent – det framgår nu när siffrorna för 2018 har sammanställts.

"Tiggarbrev" från Skånetrafiken

Utmanar: 90 dagar utan bil!

Bjurenborg lämnar Arriva

Volvo-aktör överklagar Hybricons tilldelning

Ruter valde Zetadisplay

Rekordsatsning på elbussar

Inom kort ska den blågröna majoriteten i Region Stockholm klubba ett historiskt beslut om en mångmiljardsatsning på hundratals nya elbussar.

Swish i Örebro

Axelsson får Miljöpriset 2019

Kenneth Johansson död

Brittiska körkort kan få dispens

Alstom+Siemens stoppas av EU

Nationellt biljettsystem? Javisst!

Regeringen har beslutat införa ett nationellt biljettsystem för hela Sveriges kollektivtrafik – på Kollektivtrafikdagen 15 maj får deltagarna veta hur det ska gå till.

Plus

5 snabba frågor…

Bussen bromsar själv!

Plus

"Vi kan göra mycket för trafiksäkerheten"

Lena Erixon är övertygad om att Trafikverket kan göra mycket för trafiksäkerheten - samtidigt är det av högsta vikt att se till att järnvägen rustas och underhålls.

Mathiesen in - Frydenberg ut

Dags för nya regnummer

Grönt för kameror i Dalatrafiken

”Uber skattefuskar”

Ny vd på Cirkle K

Plus

5 snabba frågor...

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.18