23948sdkhjf

Hallandstrafiken satsar på bloggare

Antonio och Rebecka kommer vlogga i sommar på Hallandstrafiken - vad det handlar om berättar vi här!

Tidigare i våras gick Hallandstrafiken ut med att vi sökte två videobloggare som ska jobba hos oss i sommar. De två videobloggarna ska resa runt i Halland och skapa filmberättelser. Filmerna kommer sedan publiceras i våra sociala medier.

Nu är det klart vilka våra videobloggare blir.

Antonio är 21 år och är född och uppväxt i Halmstad. Han studerar film på Katrinebergs Folkhögskola och har tidigare jobbat och läst på filmlinjen på Sturegymnasiet i Halmstad.

– Nu i juni ska jag göra tio små filmer där jag visar olika fina platser som man kan utforska i Halland med hjälp utav Sommarkortet från Hallandstrafiken. Det ska bli jätteroligt, säger Antonio.

Rebecka är 26 år och bor i Varberg. Hon skriver egen musik och har ett stort fotointresse. I vanliga fall arbetar hon på förskola.

– I sommar kommer jag videoblogga för Hallandstrafiken. Jag kommer åka runt i Halland med buss eller tåg och försöka upptäcka de här smultronställena som jag vet finns därute. Vi syns i juli månad, hälsar Rebecka.

Att anställa två videobloggare under sommarmånaderna är ett nytt sätt att visa upp vad Halland har att erbjuda under sommaren och samtidigt ge tips och idéer om vart man på ett enkelt sätt kan ta sig med Sommarkortet.

Följ Hallandstrafiken på Instagram och Facebook så kommer Antonio och Rebecka dyka upp med sina filmer och inspirera inför sommarens aktiviteter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063