Legendariskt hotell fyller 130

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Raffles Hotels & Resorts i Singapore har hyst många superkändisar genom åren - Vilka avslöjas här!

Nu firar ett av världens mest kända hotell, Raffles Hotels & Resorts i Singapore, 130 år. Sedan 1887, när dörrarna till det första hotellet i Singapore öppnades, har den lyxiga byggnaden varit en internationell ikon i Sydostasien – en fantastisk blandning av lyx och historia.

Under hela året erbjuds olika paket, uppgraderingar och givetvis visningar av Raffles Singapore. En gång i månaden går exempelvis Raffles Walk of Fame i fotspåren av många kändisar som har bott på hotellet – Elizabeth Taylor, Somerset Maugham, Charlie Chaplin, Karl Lagerfeld och hertigen och hertiginnan av Cambridge.

Hotellet genomgår även renoveringar under året, och stänger helt i slutet av 2017 för att sedan öppna igen under andra kvartalet 2018. Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Dags för fest i Flunsåsparken

Färjeföretaget kan vinna pris för sin detaljhandel

Tallink nominerade till Fronter Awards

Pasma till Scandic

Flyktingopera på Drottningholm

Unik modell av Kungsholm

Bra juli för Tallink

Nyhetsbrev

Filma och vinn ett seminariepass till UITP 2019

Är du bäst på att skapa en film på max tre minuter och presentera goda exempel från den nordiska kollektivtrafiken? Tveka i så fall inte utan skicka in ditt bidrag senast den 24 september. Tio filmer kommer nomineras och klippas ihop till en längre film som premiärvisas på Persontrafik 2018. Filmen blir sedan den samlade nordiska kollektivtrafikbranschens utmaning inför UITP Global Summit 2019 i Stockholm. Filmerna kommer bland annat visas på Persontrafik 2018, persontrafik.se och rt-forum.com.

Arkiv

Nu gäller nya paketreselagen

Den nya paketreselagen bygger på det starka konsumentskyddet som länge funnits i Sverige och gäller från 1 augusti i hela EU - För svenska researrangörer blir det nästan inga förändringar alls enligt branschens bedömare.

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Isberg ny chef

Sänd till en kollega

0.162