23948sdkhjf

Rolfs Flyg och Buss går till sjöss

Researrangören Rolfs Flyg och Buss går nu in i rederinäringen - Blir delägare i göteborgsrederi för att utveckla nya affärer, läs mer!

Rolfs Flyg och Buss är ny delägare i Göteborgsrederiet Svenska Västkustlinjen. Ett kryssningsrederi som arrangerar dags- och flerdagarsturer längs Bohuslänskusten – från Göteborg till Strömstad samt ansvarar för Nya Älvsborgs Fästning.

 − Det här är en stor möjlighet för oss att fortsätta stärka vårt varumärke som den ledande gruppresearrangörern. Vi har som ambition att hela tiden ha ett utbud och samarbetspartners som stödjer den efterfrågan vi ser, säger Emanuel Karlsson, vd Rolfs Flyg och Buss.

 Med delägarskapet tar Rolfs Flyg och Buss del i driften av Nya Älvsborgs Fästning vid Göta Älvs inlopp. Sedan länge ett populärt turistmål i Göteborg med eget värdshus, konferensanläggning och guidning.

 − Älvsborgs Fästning är en riktig Göteborgsklenod och lockar tusentals resenärer varje år. Det är väldigt roligt att nu vara en del av detta arv och utveckla turismnäringen här i Göteborg, en näring som har stor potential att växa. Vi är glada och ser ljus på framtiden tillsammans med Svenska Västkustlinjen/Kulturbåtarna, säger Emanuel Karlsson.

 Förtroendet för att sköta driften av Nya Älvsborgs Fästning fick Svensk Västkustlinjen/Kulturbåtarna AB av Statens Fastighetsverk tidigare i år.

 − Vi har sett och ser att efterfrågan på kryssningar längs västkusten har ökat markant de senaste åren. Vi utökar därför utbudet ständigt och fortsätter nu framförallt med att ta över driften av Älvsborgs Fästning. Ett steg vi ser mycket fram emot att ta tillsammans med Rolfs Flyg och Buss som samarbetspartner, säger Dick Andreasson, grundare av Svenska Västkustlinjen/Kulturbåtarna AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125