23948sdkhjf

Bussreseforum närmar sig

Nu är det hög tid att anmäla sig till Bussreseforum 2017 - i år är platsen Stockholm, hotell Scandic Ariadne hotell i Frihamnen 26-27 september, här är hela programmet!

Bussreseforum genomförs i Stockholm i år med många matnyttiga punkter på programmet. Klicka HÄR för anmälan och mer information! Platsen för branschmötet är det exklusiva hotellet Scandic Ariadne i Frihamnen, inte långt från färjorna till Finland och Estland liksom platsen där Stockholms första sjöflygplats en gång låg, Lindarängens flyghamn.

Det blir dock inget djuplodande i flyghistorien denna gång utan i stället en titt på en av de allra modernaste färjorna, nämligen TallinkSiljas Baltic Queen. Ombord på fartygen möter Visit Estonia upp och berättar om möjligheter för bussbranschen i grannlandet på andra sidan havet. 

På årets program kommer projektet Buss 2030 att presenteras av Sveriges Bussföretag, alltså frågan om vart bussbranschen kommer att ta vägen om 13 år.

Den segslitna och till synes eviga trätofrågan om hur tillsynen av kör- och vilotidsregelverket fungerar - eller kanske snarare - inte fungerar i Sverige. Anna Grönlund och Annika Nordin, båda Sveriges Bussföretag, redovisar hur arbetet i Bryssel och i Sverige ligger till just nu och vad vi kan vänta oss under den närmaste framtiden. 

Mer framtid, nämligen framtidens bussförare  tas också upp. Vilka är de och hur ser det ut med behov och tillgång? Maria Sjölin, Sveriges Bussföretag, tar upp bussförarbehovet med fokus på turist- och beställningstrafiken - därefter diskussion med bland annat deltagare ur TURBO-gruppen.

Det blir också en genomlysning av hur den svenska regeringens utredare ser på besöksnäringen, en av de allra största tillväxtbranscherna i Sverige. Samt hur det står till med trafiksäkerhet och krishantering, det sistnämnda under ledning av Göran Forssén, Sveriges Bussföretag.

Förutom allt detta och mycket mer blir det tid för trevlig samvaro och gemensam middag på Scandic Ariadne. Så missa inte den här chansen att lära mer och samverka med kollegor i branschen! Anmäl dig direkt genom att klicka här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.147