23948sdkhjf

Bussbranschen mötte branschmedia

Sveriges Bussföretag, träffade RES- och TRAFIKFORUM:s nya ägare i veckan - Nordens största branschtidningsförlag, danska Nordiske Media.

Anna Grönlund, vice vd och branschchef, Sveriges Bussföretag träffade Morten Petersen vd för Nordiske Media och David Hindfelt vd för dotterbolaget Mentor Communications som utgör Nordiske Mediers verksamheter i Lidingö och Helsingborg. Med på mötet var också redaktionen och projektledaren för alla event - Thomas Dietl och Jacob Albertsen.

Samarbetet mellan Sveriges Bussföretag och branschtidningarna RESFORUM, TRAFIKFORUM samt nättidningen RT-Forum ska fortsätta och utvecklas än mer. Det var alla inblandade överens om. Dessutom öppnade Morten Petersen för att hitta fler samarbetsförmer inom event i såväl Sverige som i Danmark och Norge där koncernen är verksamma i dag. Event som ska engagera kollektivtrafikbranschen över gränserna.

Närmast är det dock Bussförar-SM 2017 som körs på Gillingebanan norr om Stockholm. Hur det går där får vi veta på eftermiddagen 4 september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141