23948sdkhjf

Stadskort i Göteborg

Stromma utökar sin verksamhet och lanserar stadskortet Gothenburg Pass 1 januari 2018 - Läs mer här!

Gothenburg Pass kommer att vara ett upplevelsekort som hjälper besökare att på ett smidigt sätt upptäcka Göteborgs rika utbud av aktiviteter och sevärdheter, samtidigt som det sparar besökaren tid och pengar. 

Kortets betydelse i marknadsföringen av Göteborg är stor då stadens muséer och attraktioner marknadsförs och synliggörs via kortet. Idag driver Stromma framgångrika stadskort i både Stockholm (Stockholm Pass) och Helsingfors (Helsinki Pass).

Att driva stadskort är en verksamhet som kräver erfarenhet och specialkompetens. Detta har vi byggt upp inom Stromma under en lång tid och att lansera ett stadskort i Göteborg är ett naturligt steg för oss att ta, säger Peter Henricson, COO Stromma Sverige. Han fortsätter:

– Dessutom ser vi en ökad efterfrågan på kvalitativa stadskort i och med att allt fler turister hittar till våra storstäder. Årets försäljning av Stockholm Pass har överträffat alla våra förväntningar och vi får dessutom fina omdömen från våra Stockholm Pass-kunder. Vi har därmed lysande förutsättningar att lyckas även i Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157