23948sdkhjf

Bussreseforum - sista chansen!

Nu har alla inom bussresebranschen absolut sista chansen att anmäla deltagande i Bussreseforum 26-27 september i Stockholm.

Bussreseforum 2017 arrangeras av Sveriges Bussförtag i samarbete med RES- och TRAFIKFORUM på hotell Scandic Ariadne i Stockholms frihamn. Nu gäller det att säkra sin plats för den som vill delta, klicka HÄR!

Konferensen genomförs alltså alldeles intill där färjorna över Östersjön utgår och därför ingår också ett besök på TallinkSiljas Baltic Queen. Ombord på fartygen möter Visit Estonia upp och berättar om möjligheter för bussbranschen i grannlandet på andra sidan havet. 

På årets program kommer projektet Buss 2030 att presenteras av Sveriges Bussföretag, alltså frågan om vart bussbranschen kommer att ta vägen om 13 år.

Den segslitna och till synes eviga trätofrågan om hur tillsynen av kör- och vilotidsregelverket fungerar - eller kanske snarare - inte fungerar i Sverige. Anna Grönlund och Annika Nordin, båda Sveriges Bussföretag, redovisar hur arbetet i Bryssel och i Sverige ligger till just nu och vad vi kan vänta oss under den närmaste framtiden. 

Mer framtid, nämligen framtidens bussförare  tas också upp. Vilka är de och hur ser det ut med behov och tillgång? Maria Sjölin, Sveriges Bussföretag, tar upp bussförarbehovet med fokus på turist- och beställningstrafiken - därefter diskussion med bland annat deltagare ur TURBO-gruppen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094