23948sdkhjf

Erlander till Bruksvallarna

Mats Erlander blir ny vd i Bruksvallarna Ramundberget Fjäll AB - En populär destination för vintertida bussresor.

– Med sin erfarenhet och kompetens inom näringslivet, kommer Mats att bli en garant i vår fortsatta och spännande utveckling i dalgången Bruksvallarna och Ramundberget, säger styrelseordförande Michael Althin

Få orter kan stoltsera med en sådan stark tradition och kunskap vad gäller längdskidåkning, varumärkesmässigt är man en av de allra starkaste, trots att orten inte har fler än några hundra invånare. Inför vintern satsas det stort med rekordtidig skidpremiär i Bruksvallarna redan den 14 oktober. Ny vd vid rodret är alltså Mats Erlander.

– Jag ser framemot att vara en del av en spännande utveckling i området. Här har gjorts otroligt mycket bra och potentialen för en fortsatt utveckling är stor, året runt, säger Mats Erlander.

Mats Erlander är född och uppvuxen i Söderhamn och har bakgrund inom näringslivet. Huvudsakligen som egen företagare men också som marknadsansvarig för Broberg bandy och näringslivsutvecklare för Söderhamns kommun. Mats och hans sambo med två tonårsbarn har stuga och trivs i Bruksvallarna sedan många år tillbaka.

Satsningarna som görs i Bruksvallarna är stora och vintern är fullspäckad med evenemang. Helgen den 14-15 oktober öppnar skidåkningen rekordtidigt tack vare ett projekt med sparad snö. Bruksvallsloppet genomförs den 11-12 november. På trettondagen körs Nordic Ski Marathon, ett långlopp som är seedningsgrundande till Vasaloppet. Fjälltopphelgen i april, i år med SM i sprintstafett, avrundar vintersäsongen som även innehåller flera mindre event såsom längdskidans dag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093