23948sdkhjf

Andersson till Ehrenberg

Turismspecialiserade byrån Ehrenberg Kommunikation rekryterar Johan Andersson som ny Client Relations Manager - Han tillträder under november.

Johan Andersson har tidgiare varit creative director för Kreab och har även drivit den egna reklam- och designbyrån Holy Grail. I starten av året expanderade Öresundsbaserade Ehrenberg sin verksamhet i Sverige med etablering i Stockholm. Stockholmskontoet ser byrån som ett naturligt steg i verksamhetens utveckling i Skandinavien och den första rekryteringen bestod av Sandra Kastås, tidigare vice vd för Ullman PR. Nu rekryteras alltså ytterligare en nyckelperson för att stärka positionen på den svenska marknaden.

Johan Andersson ansluter till byrån i november där han i sin nya tjänst som Client Relations Manager ska öka koncernens tillväxt i Sverige. Han spelar därmed en viktig roll i byråns Stockholmssatsning. 

Vi är väldigt glada över att välkomna Johan till vårt team. Öppningen i Stockholm har varit en lyckad satsning så här långt och vi har letat efter någon med Johans kompetenser som kan säkra en fortsatt tillväxt på den svenska marknaden. Johans primära uppgift kommer vara att stärka relationen med existerande och potentiella kunder i Sverige och knyta ihop detta med våra tjänster i Danmark, Norge och Tyskland, säger Magnus Ehrenberg, grundare av Ehrenberg Kommunikation.

 – Jag känner mig stolt och hedrad över mitt nya uppdrag och ser fram emot att fortsätta bygga Skandinaviens bästa fullservicebyrå tillsammans med resten av Ehrenberg-teamet, säger Johan Andersson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109