23948sdkhjf

Buss till hackar-festival

Nu släpper Swebus tusentals billiga resor från 25 orter i hela landet till DreamHack Winter 2017 – Målet fört bussresorna är Elmiamässan i Jönköping.

DreamHack Winter är världens största digitala festival och pågår den 1–4 december på Elmiamässan i Jönköping. Precis som tidigare år sätter Swebus in DreamHack-bussar från Göteborg, Karlstad, Malmö och Stockholm, med stopp i flera orter på vägen, som tar deltagarna hela vägen fram till festivalens entré. DreamHack-bussarna går direkt till Elmiamässan för att underlätta för festivaldeltagare att få med all utrustning som behövs.

- Vi vet att det finns en stor efterfrågan på ett enkelt och smidigt sätt att ta sig till DreamHack. Många reser långt med tungt bagage och att kunna ta sig till festivalen utan byten bidrar till en bra start på årets höjdpunkt, säger Ulric Björkén, försäljnings- och marknadschef på Swebus.

Bussarna avgår till DreamHack Winter 1 december och tillbaka hem när festivalen avslutas den 4 december. Nytt för i år är att de som köper tur och retur-biljett får 20 procents rabatt på returresan. De som vill ta med sig dator, stol och övrig festivalpackning kan boka “DreamHack-bagage”.

- För att alla ska få med sig sin festivalutrustning ordnar vi extra bagagevagnar till bussarna, säger Ulric Björkén.

Bussarna kör till och från DreamHack Winter från Malmö via Lund, Helsingborg, Ljungby och Värnamo; Stockholm via Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Mjölby, Ödeshög och Gränna; Göteborg via Landvetter, Borås och Ulricehamn; Karlstad via Kristinehamn, Mariestad och Skövde

Med anslutande bussar kan deltagare resa från hela landet till DreamHack Winter lovar Swebus.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094