23948sdkhjf

Wiik Lundström till Grand Hôtel

Grand Hôtel i Stockholm har rekryterat Cecilia Wiik Lundström som ny avdelningschef för den nyrenoverade Cadierbaren.

Cecilia Wiik Lundström har en gedigen erfarenhet från Stockholms restaurangscen. Hon kommer senast från Proviantkoncernen och rollen som restaurangchef.

Cecilia Wiik Lundström började sin karriär inom restaurang redan som 15-åring och har sedan dess blivit ett välkänt namn inom branschen. Hon har genom åren axlat ledande roller inom såväl LUX-koncernens restauranger som Le Rouge och legendariska Edsbacka krog. Nu stundar nya utmaningar för Cecilia Wiik Lundström som tar över ansvaret för helhetsupplevelsen i Cadierbaren.

Det känns fantastiskt kul att äntligen vara på plats. Cadierbaren är utan tvekan Stockholms häftigaste och vackraste lokal. Jag ser fram emot att, tillsammans med personalen, arbeta vidare med det nya konceptet för att ta Cadierbaren till nästa nivå, säger Cecilia Wiik Lundström, chef för Cadierbaren.

Hon kommer att lägga stor vikt vid att leda personalen och skapa en stark teamkänsla. Högst på agendan står dessutom nyrekrytering av barchef, en person som kommer att verka som Cecilia Wiik Lundströms högra hand och driva utvecklingen av cocktailutbudet.

Jag är övertygad om att Cecilia Wiik Lundström kommer ta Cadierbaren till ny höjder och därmed stärka destination Grand Hôtel. Jag ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel.

Cadierbaren öppnade 2006 och har sedan dess varit en välbesökt mötesplats av såväl Stockholmare som tillresta gäster. Baren har under åren fått internationell uppmärksamhet och omnämns ofta som en av Stockholms bästa cocktailbarer. Tidigare i år fick Cadierbaren en ny interiör och ett uppdaterat matkoncept som kompletterar barens cocktailutbud. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079