Wiik Lundström till Grand Hôtel

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Grand Hôtel i Stockholm har rekryterat Cecilia Wiik Lundström som ny avdelningschef för den nyrenoverade Cadierbaren.

Cecilia Wiik Lundström har en gedigen erfarenhet från Stockholms restaurangscen. Hon kommer senast från Proviantkoncernen och rollen som restaurangchef.

Cecilia Wiik Lundström började sin karriär inom restaurang redan som 15-åring och har sedan dess blivit ett välkänt namn inom branschen. Hon har genom åren axlat ledande roller inom såväl LUX-koncernens restauranger som Le Rouge och legendariska Edsbacka krog. Nu stundar nya utmaningar för Cecilia Wiik Lundström som tar över ansvaret för helhetsupplevelsen i Cadierbaren.

Det känns fantastiskt kul att äntligen vara på plats. Cadierbaren är utan tvekan Stockholms häftigaste och vackraste lokal. Jag ser fram emot att, tillsammans med personalen, arbeta vidare med det nya konceptet för att ta Cadierbaren till nästa nivå, säger Cecilia Wiik Lundström, chef för Cadierbaren.

Hon kommer att lägga stor vikt vid att leda personalen och skapa en stark teamkänsla. Högst på agendan står dessutom nyrekrytering av barchef, en person som kommer att verka som Cecilia Wiik Lundströms högra hand och driva utvecklingen av cocktailutbudet.

Jag är övertygad om att Cecilia Wiik Lundström kommer ta Cadierbaren till ny höjder och därmed stärka destination Grand Hôtel. Jag ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel.

Cadierbaren öppnade 2006 och har sedan dess varit en välbesökt mötesplats av såväl Stockholmare som tillresta gäster. Baren har under åren fått internationell uppmärksamhet och omnämns ofta som en av Stockholms bästa cocktailbarer. Tidigare i år fick Cadierbaren en ny interiör och ett uppdaterat matkoncept som kompletterar barens cocktailutbud. 



Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Capçanes grottmålningar

Kulturnatt i Tel Aviv

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Porträtt av Estland i Stockholm

Nyhetsbrev

Sista smakresan med Bengtsson

Mariestads Islagrad Rothpils är inspirerad av Berlin där bryggmästaren Richard Bentsson startade sin karriär inom öl - Det handlar om en ädel brygd i samma klass som föregångarna, läs mer här!

Arkiv
Plus

Proffsig hemsida för alla

Plus

Nytt på Birka 2018

Plus

5 snabba fågor…

Plus

Fint flyt för Birka

Satu Andersson kom till Birka Cruises sommaren 2013 och i sommar har hon varit vd för rederiet i fem år. Rederiet har profilerat sig på just kryssningar av olika längd och inriktning och kryssningar ligger i tiden.

Plus

Julen - väl värd en marknad

Plus

Julmarknader i grannländerna

RT-Forum har här plockat ihop några i Danmark, Norge, Finland, Estland och Lettland.

Några julmarknader i Sverige

Nora-pärla öppnar

Stora Trädgårdsfesten i Sofiero

Leap flyger in

Vinnaren från Busstorget utsedd

Det blev en bussbranschperson från Uppland som vann Busstorgets fina bokpris – Detta tack vare att hon snabbt besvarat utvärderingen av konferensen, läs vem vinnaren är här!

Dalslands kanal blev årets industriminne

Dalslands kanal fyller 150 år och transportleden får pris för ett ambitiöst bevarandearbete.

Kalkylator för hållbar turism

En svensk flyger sju gånger mer än den genomsnittlige världsmedborgaren – Nu har Chalmersforskare tagit fram en semesterkalylator som håller koll.

Upplagt för tågsemester

Ö-hopp i Thailands skärgård

Västmanland lockar

Laddat för Stockholm Jazz

Det går bra för BRA

Olderius avgår

Helsingborg rockar

Sänd till en kollega

0.457