Wiik Lundström till Grand Hôtel

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Grand Hôtel i Stockholm har rekryterat Cecilia Wiik Lundström som ny avdelningschef för den nyrenoverade Cadierbaren.

Cecilia Wiik Lundström har en gedigen erfarenhet från Stockholms restaurangscen. Hon kommer senast från Proviantkoncernen och rollen som restaurangchef.

Cecilia Wiik Lundström började sin karriär inom restaurang redan som 15-åring och har sedan dess blivit ett välkänt namn inom branschen. Hon har genom åren axlat ledande roller inom såväl LUX-koncernens restauranger som Le Rouge och legendariska Edsbacka krog. Nu stundar nya utmaningar för Cecilia Wiik Lundström som tar över ansvaret för helhetsupplevelsen i Cadierbaren.

Det känns fantastiskt kul att äntligen vara på plats. Cadierbaren är utan tvekan Stockholms häftigaste och vackraste lokal. Jag ser fram emot att, tillsammans med personalen, arbeta vidare med det nya konceptet för att ta Cadierbaren till nästa nivå, säger Cecilia Wiik Lundström, chef för Cadierbaren.

Hon kommer att lägga stor vikt vid att leda personalen och skapa en stark teamkänsla. Högst på agendan står dessutom nyrekrytering av barchef, en person som kommer att verka som Cecilia Wiik Lundströms högra hand och driva utvecklingen av cocktailutbudet.

Jag är övertygad om att Cecilia Wiik Lundström kommer ta Cadierbaren till ny höjder och därmed stärka destination Grand Hôtel. Jag ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Karl Persson, källarmästare på Grand Hôtel.

Cadierbaren öppnade 2006 och har sedan dess varit en välbesökt mötesplats av såväl Stockholmare som tillresta gäster. Baren har under åren fått internationell uppmärksamhet och omnämns ofta som en av Stockholms bästa cocktailbarer. Tidigare i år fick Cadierbaren en ny interiör och ett uppdaterat matkoncept som kompletterar barens cocktailutbud. 



Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu
Plus

Goda råd från Göran Grell

Skaffa ett bra IT-system, se till att hemsidan är responsiv, alltså att den följer med oavsett om användaren använder dator, surfplatta eller smart telefon. Och se till att vara aktiva i sociala medier, läs mer här!

Trendigt med temakryssning

Rekordresultat för Ving

Iskall tradition het igen

Ett vinterbada gör gott för både kropp och knopp, det visar forskningen – TanumStrand tar fasta på det och bjuder in till en het, iskall upplevelse.

Privat tivoli lanseras

Bussbranschen sågar regelskärpning

Branschen i Sverige är djupt kritisk till höjda sanktionsavgifter för kör- och vilotider – Det skulle bli enklare men det blev precis tvärt om, läs mer här!

Nyhetsbrev

Plus

Gasell för fjärde året

17 november utsågs Rolfs Flyg & Buss till Gasellföretag av Dagens Industri – för fjärde året i rad, läs mer här!

Arkiv

Bättre för bussgrupper i Åre

Plus

Mer Birka-kryssningar 2018

Från nio till elva kryssningar och 3 000 fler platser – Birka vässar sitt utbud till sommaren 2018, läs mer här!

Rasta köper pub i Göteborg

Fler utlänningar till Stockholm

Hotellkedja satsar på hälsoprogram

Ryska revolutionen 100 år

Plus

Många juldrycker från Spendrups

Sveriges största bryggeri, Spendrups, satsar stort inför julen 2017. Inte mindre än 15 olika drycker för den stora högtiden alldeles efter vintersolståndet, läs mer här!

Nytt ljus över Djurgården

27 oktober gick ljuset upp extra tidigt när Djurgården i Stockhom som både profilerar sig som Skandinaviens främsta attraktion och fördjupar samarbetet för att hålla ett ovärderligt kulturarv aktuellt.

Wiik Lundström till Grand Hôtel

Roshage-Theander till Rånäs Slott

Busworld om turistbussens framtid

Upprop för öppet Europa

Ett gemensamt upprop för ett för bussresenärer på riktigt öppet Europa publicerades 19 oktober – Bakom uppropet finns bland andra IRU och ACEA.

Plus

Vill bereda väg för bussen

Att genomföra en bussresa från Sverige till Tyskland eller andra länder inom EU borde vara busenkelt. Det är det inte. Hartwig Bögeholz, Sveriges Bussresearrangörer, arbetar för en förändring.

Resebyrå blir studio

För att möta digitaliseringen inom turismen har resebyrån Resia skapat ett helt nytt koncept – Resia Travel Studio, läs mer här!

Andersson till Ehrenberg

Engelhart lämnar Scandic

Thomas Engelhart, kommersiell direktör och medlem av koncernledningen, lämnar bolaget efter meningsmotsättningar med vd och koncernchef Even Frydenberg - Den senare tar tillsvidare över ansvaret för bolagets kommersiella organisation, läs mer här!

Erlander till Bruksvallarna

Scandic säljer Vierumäki

Sänd till en kollega

0.149