23948sdkhjf

Rasta köper pub i Göteborg

Rasta Group har köpt den välkända puben The Old Beefeater Inn i Göteborg – Köpeskillingen hålls hemlig men puben omsätter mer än 11 miljoner kronor per år.

Bolaget har länge letat efter att bredda sin verksamhet med pubar, från och med slutet av december 2017 kommer gastropuben i Göteborg ”The Old Beefeater Inn” att tillhöra koncernen.

The Old Beefeater Inn är en brittisk pub, i hjärtat av Göteborg där gemyt och öppen stämning är inbyggt i väggarna. Puben är belägen i Linnéområdet och omsätter drygt 11 miljoner kronor per år. Köpeskillingen erläggs kontant och avser förvärv av rörelsen. Köpeskillingen är sekretessbelagd efter önskemål från säljarna. Tillträde sker 29 december.

- Efter drygt 26 år som ägare av puben så känns det skönt och tryggt att sälja den till Rastakoncernen som med sin kompetens och styrka kommer att kunna driva Old Beefeater Inn med samma inriktning och känsla, säger Lasse Ridell och Sven Janneson, nuvarnde ägare till Old Beefeater Inn.

-Det känns väldigt bra att kunna genomföra denna affär, då vi har haft pubar på koncernens önskelista i flera år. Att få möjligheten att förvalta Old Beefeater Inn med dess familjära känsla som Göteborgs bästa pub känns fantastiskt trevligt och inspirerande, säger Mikael Tervaniemi, styrelseledamot och delägare Rasta Group AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063