23948sdkhjf

Privat tivoli lanseras

I dagarna lanserades ett helt nytt samarbete mellan Gröna Lund och Live It, där vem som helst stadd vid kassa kan köpa en hel timme på Gröna Lund för dig själv.

Kanske har en bussresearrangör tänkt tanken att hyra Gröna Lund för den egna bussgruppen? Det kanske blir nästa steg, för nu öppnar nöjesparken för privatpersoner att göra just det, hyra nöjesparken en timme för eget bruk.

För första gången någonsin har Gröna Lund tillsammans med Live It tagit fram en produkt, där privatpersoner (som har lite extra pengar att sätta sprätt på) kan hyra hela tivolit under en timme helt för sig själv. Självklart är man fri att bjuda med så många (eller så få) vänner och bekanta som man vill. Den enda regeln är att man har en timme på sig att utnyttja allt man vill på tivolit. Sedan öppnar Gröna Lund för vanliga besökare.

Normalt sett är det här en upplevelse vi bara erbjuder till företag som exempelvis vill ha en trevlig personalaktivitet eller bjuda sina kunder med familjer på en riktigt speciell dag. Men egentligen är ju detta en barndomsdröm för många. Vem skulle inte vilja ha ett helt tivoli för sig själv? Det ska bli spännande att se vem som blir den första att nappa på detta, säger Gröna Lunds försäljningschef Kristoffer Svensson.

Om detta även ska erbjudas gruppresearrangörer är i dagsläget inte klart, men varför inte, frågar sig RT-Forum.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078