23948sdkhjf

Melanders flyttade med bussen

Varje dag genomförs över 8000 resor med buss 676 mellan Norrtälje och Stockholm – Men 23 november alternerade 676:an som flyttbuss när familjen Melander från Stockholm flyttade till Norrtälje.

Familjens bohag stuvades in i bussen och vid ankomst till Norrtälje blev det såklart flyttpizza. De allra flesta Norrtäljebor känner till Buss 676, bussen som förbinder Norrtälje med Stockholm. Men igår såg saker lite annorlunda ut när familjen Melander, som valt Norrtälje som sin nya hemort, tog flyttlasset med sig på bussen. Initiativet var en del i att uppmärksamma fördelarna med att bo i Norrtälje med omnejd, och hur smidigt det är att pendla med Buss 676.

Vi kommer åka dagligen med buss 676 då vi båda jobbar i Stockholm, och ser det som mycket roligt att vi även fick flytta med en dubbeldäckare. Flytten gick väldigt smidigt, Buss 676 rymmer ju mycket. En stor bonus var dessutom att det ingick flyttpizza, säger Madelene Melander.

Vi valde ett annorlunda grepp för att få uppmärksamhet för de goda pendlarmöjligheterna mellan Norrtälje och Stockholm. Det blev dessutom till ett kul sätt kunna berätta om det fantastiska Norrtälje med omnejd. Vi vet att det kan vara jobbigt med själva flytten, och vårt erbjudande om att flytta med Buss 676 har varit mycket uppskattat och engagemanget har varit mycket över förväntan på Facebook-sidan, säger Malin Säker, marknadschef B2C på Nobina.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078