23948sdkhjf

Trafikutmaning inför helgerna

Det råder stor efterfrågan på bussresor under stundande helger – Nettbuss Bus4You hänger med och har ökat sitt utbud med runt 40 procent, läs om det här!

Inför vinterns stora reseperiod, jul- och nyårsdagarna, förutspås ett stort resande i hela Sverige och trafiken blir allt mer intensiv redan under dagarna innan julafton. Nettbuss Bus4You har uppmärksammat den stora efterfrågan på resor med anledning av julledigheten och ökar turutbudet med cirka 40 procent. Bokningstrycket ökar gradvis under november månad för resorna som ingår i bussbolagets jultrafik som avser perioden 18 december till och med 7 januari.

Vårt största reseutbud är koncentrerat till 22 och 23 december samt 25 och 26 december för att möta det ökande bokningstrycket, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss Travel AB där varumärket Nettbuss Bus4You ingår.

Det intensiva resandet i samband med jul och nyår sätter press på samtliga bolag inom persontransportbranschen för att kunna bemöta det förhöjda bokningstrycket. Samtidigt krävs löpande insatser som hör vintern till med hänsyn till snö, kyla och stora temperaturskillnader som påverkar väglaget. Under tiden som järnvägarna i Sverige rustas upp och orsakar avstängningar på vissa sträckor utnyttjar Nettbuss Bus4You sin fulla kapacitet på vägbanorna, särskilt under jultrafiken.

Vår målsättning är att vara tydliga med att vi är det bästa alternativet när man ska ut och resa under jul och nyår. Vi förhåller oss särskilt flexibla för att ständigt kunna utöka turutbudet under dessa dagar och vi kör dessutom på jul- och nyårsafton, säger Elvir Rascic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078