Bra år för bussresearrangörerna

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

2017 ser ut att ha varit ett riktigt bra år för bussresearrangörerna i Sverige och Norge. Av de 21 researrangörer RT-Forum har frågat är alla mer eller mindre positiva, ingen uppger att året varit dåligt. Hoppet om framtiden är också gott, de flesta tror på ett bra 2018 för gruppresor med buss.

RT-Forum har talat med samtliga 21 researrangörerna som var med på RK Travel Groups visningsresa till Polen. Alla fick svara på samma frågor om hur året varit, vad som kan tänkas hända nästa år och hur de ställer sig till Polen vårt stora men på många sätt inte så välkända grannland i söder. Flera av de deltagande reseföretagen har redan arrangerat resor till Polen, men alla ville göra mer med det stora landet söder om Sverige.

Företagen presenteras var för sig, du hittar dem under rubriken "Bra 2017 för (namnet på företaget)" följt av nummer 1 till 21, det handlar alltså om 17 svenska och 4 norska företag. Trevlig läsning utlovas eftersom alla har haft ett bra 2017. Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Dags för fest i Flunsåsparken

Färjeföretaget kan vinna pris för sin detaljhandel

Tallink nominerade till Fronter Awards

Pasma till Scandic

Flyktingopera på Drottningholm

Unik modell av Kungsholm

Bra juli för Tallink

Nyhetsbrev

Filma och vinn ett seminariepass till UITP 2019

Är du bäst på att skapa en film på max tre minuter och presentera goda exempel från den nordiska kollektivtrafiken? Tveka i så fall inte utan skicka in ditt bidrag senast den 24 september. Tio filmer kommer nomineras och klippas ihop till en längre film som premiärvisas på Persontrafik 2018. Filmen blir sedan den samlade nordiska kollektivtrafikbranschens utmaning inför UITP Global Summit 2019 i Stockholm. Filmerna kommer bland annat visas på Persontrafik 2018, persontrafik.se och rt-forum.com.

Arkiv

Nu gäller nya paketreselagen

Den nya paketreselagen bygger på det starka konsumentskyddet som länge funnits i Sverige och gäller från 1 augusti i hela EU - För svenska researrangörer blir det nästan inga förändringar alls enligt branschens bedömare.

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Isberg ny chef

Sänd till en kollega

0.131