Bra år för bussresearrangörerna

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

2017 ser ut att ha varit ett riktigt bra år för bussresearrangörerna i Sverige och Norge. Av de 21 researrangörer RT-Forum har frågat är alla mer eller mindre positiva, ingen uppger att året varit dåligt. Hoppet om framtiden är också gott, de flesta tror på ett bra 2018 för gruppresor med buss.

RT-Forum har talat med samtliga 21 researrangörerna som var med på RK Travel Groups visningsresa till Polen. Alla fick svara på samma frågor om hur året varit, vad som kan tänkas hända nästa år och hur de ställer sig till Polen vårt stora men på många sätt inte så välkända grannland i söder. Flera av de deltagande reseföretagen har redan arrangerat resor till Polen, men alla ville göra mer med det stora landet söder om Sverige.

Företagen presenteras var för sig, du hittar dem under rubriken "Bra 2017 för (namnet på företaget)" följt av nummer 1 till 21, det handlar alltså om 17 svenska och 4 norska företag. Trevlig läsning utlovas eftersom alla har haft ett bra 2017. Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Tåg till Vasaloppen

Förlängning är semestertrenden

Allt fler vill förlänga semestern och vara bortresta en längre tid – En tydlig trend som Ölvemarks Holiday har kopplat greppet på.

Dags för Busstorget 2018

Alla hjärtans dag!

Dagen alla romantiker väntat på är här, Alla hjärtans dag – Här kommer säkra tips om hur dagen ska levas hållbart med sin hjärtas käresta, läs här!

”Sveriges bästa rederi”

Resebranschen får nytt pris

Gruppresegrossisten RK Travel Group instiftar ett årligt pris: Guldbussen – Det är första gången ett pris riktar sig just till bussrese- och gruppresearrangörer, läs mer här!

Nyhetsbrev

Fler grupper till Kina

Arkiv

Fyrkryssningar populära

Rolfs samarbetar med Ticket

Stockholm största passagerarhamnen

Under 2017 reste drygt 12 miljoner passagerare sjövägen till och från Stockholmsregionen - Stockholms Hamnar är därmed en av de största passagerarhamnarna i Europa, läs mer här!

Direktflyg till Beijing

Georgien tokökar

Göta hotell i ny regi

Gruppflyg från Linköping

Plus

Matka håller ställningarna

Nordens största resemässa, Matka i Helsingfors noterar nära 71600 besökare i år - Ungefär lika många som förra årets mässa, läs mer här!

Sydafrika lockar skandinaver

Flyget ökade under 2017

Scandics resultat backar

Museer för transporthistoria

Västerbotten lockar i Holland

Turistattraktioner från Västerbotten deltar vid den stora semestermässan Vakantiebeurs i Utrecht, Holland – Hoppet är att locka fler utländska besökare till länet - Läs mera här!

Gondolen lockar i Hemavan

Ny badplats i Varberg

Med soldäck, badbrygga och två hopptorn förväntas den nya badplatsen bli en ny mötesplats i Varberg – Svevia anlägger den för 14 miljoner kronor, läs mer här!

Volymrekord för Viking

Nästan sju miljoner passagerare reste med Viking Line under 2017 – Det är 6 procent fler än året innan och nytt rekord, läs mer här!

Sänd till en kollega

0.165