23948sdkhjf

BIG Travel köper Ystads Resebyrå

BIG Travel har kommit överens med Ystads Resebyrås ägare Mats Persson om att överta företaget och dess medarbetare.

Ystads Resebyrå blir därmed BIG Travels 34:e enhet. BIG Travel befinner sig i en mycket expansiv period. Under året har bolaget fusionerats med Resecity, förvärvat majoriteten i den finska resebyrån Via Vip samt etablerat sig i Danmark och Norge. 

- Ystads Resebyrå är en välskött och etablerad resebyrå som passar väl in våra planer på vidare expansion, säger Jan-Anders Holmqvist, vd på BIG Travel.

- Jag tror inte på en framtid för den lilla resebyrån utan stor volym, unik teknik i kombination med kunnig och engagerad personal blir helt avgörande för resebyråns överlevnad, säger Mats Persson, tidigare ägare av Ystads Resebyrå. Han fortsätter:

- I samtal med BIG Travel som önskade etablera sig i Ystad kunde jag tidigt konstatera att vi har både kunnig och engagerad personal samt bra lokaler centralt i Ystad som passar väl in i BIG Travel expansionstankar så valet att låta Ystads Resebyrå bli BIG Travel var väldigt enkelt. Resebyråns kunder kommer möta samma personal i samma lokaler där skillnaden blir ny skylt på väggen och nya visitkort och det känns väldigt bra och har varit viktigt för mig när jag beslutade att sälja.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078