23948sdkhjf

Åkerhielm lämnar Keolis

Magnus Åkerhielm meddelade 15 decenber att han kommer lämna Keolis efter drygt sex år som vd. Senast den 22 maj kommer Magnus tillträda som affärsområdeschef på vårdföretaget Ambea.

Att lämna Keolis har inte varit ett lätt beslut. Keolis är ett fantastiskt företag med stort hjärta och med stor professionalism. Jag har haft sex fantastiska och innehållsrika år med Keolis. Tillsammans med mina kollegor har vi under denna tid förbättrat lönsamheten, ökat resenärsnöjdheten och vunnit flera stora upphandlingar. Jag är oerhört stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans, säger Magnus Åkerhielm.

Under Magnus Åkerhielms ledning har Keolis flyttat fram positionerna och blivit en av de ledande operatörerna på den svenska kollektivtrafikmarknaden. Magnus är en uppskattad ledare som lever Keolis värderingar. Det är ett starkt och välskött företag som han lämnar över. Vi önskar honom lycka till framöver, säger Jan Forsberg, Keolis styrelseordförande.

En rekryteringsprocess för att hitta en ny vd har inletts och Magnus Åkerhielm kvarstår som vd i Keolis Sverige under en övergångstid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078