23948sdkhjf

Georgien tokökar

Bokningsläget går på högvarv i Bergkvaraägda Scandorama – Många nya destinationer ökar överraskande som Georgien och Armenien.

Bland de över 80 olika resorna som erbjuds under 2018 finns i år 11 nyheter med både flyg och buss. Georgien och Armenien, Ischia, Bretagne, Grekland Runt och Bayern är i dagsläget de fem mest bokade nyheterna. Äventyr till oupptäckta platser, charmigt ö-liv och genuina regioner är vad många av Scandoramas resenärer drömmer om 2018. 

– Det är lika spännande varje år, att se vilka resor som väcker störst intresse. I år är Georgien och Armenien den stora uppstickaren bland våra nyheter och vi har inte många platser kvar, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama.

Även andra genuina regioner med en stark kultur och historia lockar, som franska pärlan Bretagne.

– Bretagne är en fantastisk region att upptäcka med sitt keltiska arv, sina charmiga fiskebyar och sandstränder, vi är jätteglada över att kunna presentera denna resa bland våra nyheter, säger Sara Eriksson, reseansvarig på Scandorama.

Med i nyhetstoppen finns även bussrundresan till Bayern – Tysklands största delstat med ett rikt arkitektoniskt och kulturellt arv. En resa genom vackra alplandskap kantad av romerska lämningar, ölhallar och sagoslott. En annan nyhet som väckt stort intresse är rundresan Grekland Runt. En resa fylld av storslagna upplevelser bland grekiska gudar och mytologi - från Akropolis till oraklet i Delfi. Aten och Olympia, Apollon och Oidipus kryddat med sol och bad i Kalamata.

– Våra resenärer vill fylla sina semestrar med mer än bara sol och bad, de vill ha upplevelserika resor och komma närmre landets kultur, natur och historia. Vi utformar våra utflykter i samarbete med våra duktiga guider så att resenärerna får uppleva de bästa godbitarna på varje resmål – alltifrån provsmakning av viner och lokala specialiteter till naturupplevelser och stadsrundturer, säger Jeanette Larsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078