23948sdkhjf

Resebranschen får nytt pris

Gruppresegrossisten RK Travel Group instiftar ett årligt pris: Guldbussen – Det är första gången ett pris riktar sig just till bussrese- och gruppresearrangörer, läs mer här!

- Turistbussen har en för blygsam ställning och det vill vi ändra på. Att åka turistbuss är ett överlägset sätt att resa miljövänligt, och även socialt då du delar dina upplevelser med andra Att turistbussbranschen, som är en så stor del av resebranschen, inte ens finns med på resebranschens Grand Travel Award gör mig heligt förbannad. Nu ändrar vi på det, säger Göran Grell, vd för RK Travel Group.

Syftet med det nya priset är att lyfta turistbussbranschen i Norden i allmänhet och ett företag eller person i branschen i synnerhet, som har gjort något för att utveckla och inspirera andra.

- Glädje, energi, framåtanda och nyfikenhet är viktigt för oss. Det vill vi uppmärksamma, säger Göran Grell.

Guldbussen delas ut i Göteborg 15 mars på RK:s TUR - RK Travel Groups årliga branschträff, som samlar hela branschen. Juryn består av alla säljare på RK som dagligen träffar och pratar med de flesta i branschen. RT-Forum kommer att rapporterar från det och annat som händer då i Göteborg.

Kommentera en artikel (2)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.187