23948sdkhjf

”Sveriges bästa rederi”

Renodlade kryssningsrederiet Birka Cruises, har utsetts till Sveriges bästa rederi - Det skedde under gårdagen på Grand Travel Award, resebranschens årliga prisutdelning.

Vi hoppar högt av glädje över att priset är tillbaka i våra händer, ett pris som betyder mycket för vårt företag och våra medarbetare. Jag vill rikta en stor kram till alla som har röstat på oss och jag lovar att vi kommer göra allt för att fortsätta utveckla Sveriges bästa rederi, säger Satu Andersson, vd för Birka Cruises. Hon fortsätter:

 – Vi må vara minst men är ofta först med unika nyheter – allt från Höga Kusten till tomten i Rovaniemi och exklusiv ö-luffning eller cykel- och vandringskryssningar. Samarbete med starka varumärken som Friskis&Svettis och Temaresor gör att allt fler får upp ögonen för vår produkt.

 Juryns motivering:

Birka Cruises hittar ständigt nya koncept. Långkryssningarna under sommaren har blivit en succé.”

 Birka Cruises medarbetare Ingrid Enkvist, var dessutom en av de nominerade i årets nya kategori ”Årets Leverantörsklippa, service- och supportpriset”.

 Grand Travel Award arrangerades för 26:e året i rad av affärs- och branschtidningen Travel News som dock är mest inriktad på konsumentmarknaden, inte gruppresebranschen. Under kvällen utsågs vinnare olika klasser, framröstade av resebyråanställda över hela Sverige som betygsätter de nominerade utifrån tre kriterier: support/service, produktkvalitet och utveckling samt marknadsaktiviteter/reklam. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156