23948sdkhjf

Dags för Busstorget 2018

13-14 april 2018 arrangerar Sveriges Bussföretag, de större busstillverkarna och tidningarna  Res- och Trafikforum Busstorget – I år på Selma Spa i Sunne, dags att anmäla deltagande!

- Vi har ett gediget bussprogram med alla de viktigaste frågeställningarna och bra föreläsare. Vi hoppas också att våra nyheter med inspirationstalare och kvällsunderhållning ska locka fler nöjda bussföretag till Busstorget. Personligen ser jag fram emot att lyssna på och inspireras av Tina Thörner, världens bästa kvinnliga rally kartläsare, säger Mikael Persson, branschutvecklare Sveriges Bussföretag samt ansvarig för turist- och beställningstrafik.

Det kommer även i övrigt att bli ett fullspäckat event med visning och provkörning av bussar, intressanta seminarium, olika utställare och en herrgårdsmiddag med tillhörande mingel. För anmälan och information om programmet i sin helhet, klicka HÄR!

Sveriges Bussföretag, de större busstillverkarna och tidningarna Res- och Trafikforum har arrangerat Busstorget i flera år. 2015 togs ett nytt steg för att utveckla Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att träffas i en trevlig miljö. Busstorget flyttade då ut från TUR-mässan i Göteborg till ett slott eller herrgård någonstans i Sverige. Från omstarten 2015 har Busstorget genomförts på Häringe Slott, Örenäs Slott och Hooks Herrgård. Nu är det alltså dags för Selma Spa i Sunne att står värd för Busstorget 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.252