23948sdkhjf

Albinsson blir hotellchef

Pia Albinsson blir ny hotellchef på Quality Hotel Nacka i april – Hon kommer då närmast från samma hotellkedja i Linköping.

För ett par år sedan började Pia Albinsson som trainee inom Quality Hotel. Nu tar hon klivet upp till hotellchef efter att ha haft en lägre chefsposition på Quality Hotel The Box i Linköping. En bra utväxling på en målmedveten karriärsatsning.

- Under mitt år som trainee har jag fått inspiration och kunskap av mina kollegor inom Quality och att få fortsätta vara en del av vår Quality-familj är fantastiskt. Jag längtar till april då tillträder min nya tjänst och ser fram emot att vara med på resan då vi tillsammans med våra gäster och servicehjältar tar Quality Hotel Nacka in i framtiden, säger Pia Albinsson, tillträdande hotellchef, Quality Hotel Nacka.

Hos Quality Hotel Nacka ska personalen tränas i Quality Hotel-kedjans kultur och tillsammans med sin egen Culture Ambassador på hotellet får personalen träna på vad det faktiskt innebär i praktiken.Under de kommande åren kommer hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Även för hotellet finns det stora planer och visioner för utveckling såsom renovering och önskemål om tillbyggnad för både rum och konferens.

I rollen som hotellchef kommer Pia Albinsson att ha en nyckelposition i utvecklingen att höja gäst- och medarbetarnöjdheten, men också driva idéer för utveckling av hotellet tillsammans med hotellets ledningsgrupp och medarbetare.

- Det känns fantastiskt kul och spännande att få in Pia i Nackafamiljen. Hennes känsla för service kommer både att stärka och utveckla teamet samt ge våra gäster fina hotellupplevelser, säger Jessica Carlde, hotelldirektör, Quality Hotel Nacka.

Pia tillträder sin tjänst som hotellchef i april 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203