Albinsson blir hotellchef

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Pia Albinsson blir ny hotellchef på Quality Hotel Nacka i april – Hon kommer då närmast från samma hotellkedja i Linköping.

För ett par år sedan började Pia Albinsson som trainee inom Quality Hotel. Nu tar hon klivet upp till hotellchef efter att ha haft en lägre chefsposition på Quality Hotel The Box i Linköping. En bra utväxling på en målmedveten karriärsatsning.

- Under mitt år som trainee har jag fått inspiration och kunskap av mina kollegor inom Quality och att få fortsätta vara en del av vår Quality-familj är fantastiskt. Jag längtar till april då tillträder min nya tjänst och ser fram emot att vara med på resan då vi tillsammans med våra gäster och servicehjältar tar Quality Hotel Nacka in i framtiden, säger Pia Albinsson, tillträdande hotellchef, Quality Hotel Nacka.

Hos Quality Hotel Nacka ska personalen tränas i Quality Hotel-kedjans kultur och tillsammans med sin egen Culture Ambassador på hotellet får personalen träna på vad det faktiskt innebär i praktiken.Under de kommande åren kommer hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Även för hotellet finns det stora planer och visioner för utveckling såsom renovering och önskemål om tillbyggnad för både rum och konferens.

I rollen som hotellchef kommer Pia Albinsson att ha en nyckelposition i utvecklingen att höja gäst- och medarbetarnöjdheten, men också driva idéer för utveckling av hotellet tillsammans med hotellets ledningsgrupp och medarbetare.

- Det känns fantastiskt kul och spännande att få in Pia i Nackafamiljen. Hennes känsla för service kommer både att stärka och utveckla teamet samt ge våra gäster fina hotellupplevelser, säger Jessica Carlde, hotelldirektör, Quality Hotel Nacka.

Pia tillträder sin tjänst som hotellchef i april 2018.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu
Plus

Olycka med svensk turistbuss

En turistbuss med 42 passagerare körde av vägen i Gooiseweg i Amsterdam, Nederländerna 18 april - Tre personer har skadats, bland dem föraren, läs om mer här!

Fordonstillverkarna om säkerheten

Plus

Bältar i bussen

Plus

Jagar bussförare

Plus

Bussar i Bryssel

Plus

Vi kan vad vi vill!

Nyhetsbrev

Plus

Medlemmar får stöd

Arkiv
Plus

Vann mot staten

Plus

Nya lagen lurig

Plus

Nära 200 på Busstorget

13 april samlas bussresebranschen på Selma Spa i Sunne - Nära 200 deltagare är på plats för att lyssna på föredrag om de viktigaste branschfrågorna, evenemanget sänds live - här visas hur det går till!

Plus

Stöd för bussresearrangörerna

Sveriges Bussföretag utökar sitt medlemsstöd för turist- och beställningstrafik – Det ska bli enklare för bussresearrangörerna, läs här!

Direktsändning från Busstorget!

Via länk kan de som av någon outgrundlig anledning inte anmält sig till årets största branschhändelse Busstorget 2018 följa med via länk, hur det går till hittar du här!

Brunst i Orsa

Flyg viktigt för svensken

Plus

Segel på Viking Grace

Nej, det är inget aprilskämt, rederiet Viking ska använda vindkraft för att driva Viking Grace – Läs här om hur det kommer att fungera!

Tågresenärernas favoriter

Vårens mest populära resmål bland SJ:s resenärer är Stockholm, följt av Göteborg och Uppsala – Men en annan stad bubblar, läs här!

Vinnaren till Busstorget

Tomas Byberg, Byberg & Nordin, kommer till Busstorget och berättar om hur de vann mot Transportstyrelsen i ett fall om kör- och vilotider – Sista chansen anmäla deltagande är nu!

Bruzelius till Resia

Liberalerna sågar OS-planerna

Plus

Påsk runt om i världen

Påskpicknick, fyrverkerier och processioner - Till helgen firas påsken runt om i världen på många olika sätt, läs om det här!

Plus

Belgrad direkt

Karibiskt i Kattegatt

Scandlines sålt för 12 miljarder

Rederiet Scandlines ska få nya ägare - Detta i samband med att en av storägarna sålt ut sin andel till ett konsortium för drygt 12 miljarder danska kronor, läs mer här!

Andersson lämnar Visit Stockholm

Plus

Skräddarsydda resor

Plus

Kallt resmål i sikte

Plus

Nordnorge året runt

Hallsund till Best Western

RK öppnar i Kina

Albinsson blir hotellchef

Plus

Schönfelder lämnar bussbranschen

Sänd till en kollega

0.149