Albinsson blir hotellchef

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Pia Albinsson blir ny hotellchef på Quality Hotel Nacka i april – Hon kommer då närmast från samma hotellkedja i Linköping.

För ett par år sedan började Pia Albinsson som trainee inom Quality Hotel. Nu tar hon klivet upp till hotellchef efter att ha haft en lägre chefsposition på Quality Hotel The Box i Linköping. En bra utväxling på en målmedveten karriärsatsning.

- Under mitt år som trainee har jag fått inspiration och kunskap av mina kollegor inom Quality och att få fortsätta vara en del av vår Quality-familj är fantastiskt. Jag längtar till april då tillträder min nya tjänst och ser fram emot att vara med på resan då vi tillsammans med våra gäster och servicehjältar tar Quality Hotel Nacka in i framtiden, säger Pia Albinsson, tillträdande hotellchef, Quality Hotel Nacka.

Hos Quality Hotel Nacka ska personalen tränas i Quality Hotel-kedjans kultur och tillsammans med sin egen Culture Ambassador på hotellet får personalen träna på vad det faktiskt innebär i praktiken.Under de kommande åren kommer hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Även för hotellet finns det stora planer och visioner för utveckling såsom renovering och önskemål om tillbyggnad för både rum och konferens.

I rollen som hotellchef kommer Pia Albinsson att ha en nyckelposition i utvecklingen att höja gäst- och medarbetarnöjdheten, men också driva idéer för utveckling av hotellet tillsammans med hotellets ledningsgrupp och medarbetare.

- Det känns fantastiskt kul och spännande att få in Pia i Nackafamiljen. Hennes känsla för service kommer både att stärka och utveckla teamet samt ge våra gäster fina hotellupplevelser, säger Jessica Carlde, hotelldirektör, Quality Hotel Nacka.

Pia tillträder sin tjänst som hotellchef i april 2018.Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar

Mest läst

Startsidan just nu

Regelrytteri hämmar besöksnäringen

Sveriges besöksnäring befinner sig i snabb tillväxt och är en av de största branscherna totalt sett – Men regelrytteri och krångel sätter krokben för utvecklingen, det konstaterades på ett seminarium i Visby 5 juli.

Flygresorna oförändrade i juni

Träningsresor - ingen trend

Romfestival i Dominikanska republiken

Uppåt för storstadsresor

Städer som Berlin, Rom och Budapest har fått ett uppsving under första halvan av 2018 – Det rapporterar gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss.

Medelhavslyx i Sverige

Nyhetsbrev

Isberg ny chef

Arkiv

Midsommar på danska

Brasor, sång och stora festmåltider - Danskarnas svar på midsommar, Sankt Hans aften, innebär stor fest i hela Danmark, även gruppresearrangörer kan sikta på den helgen, läs här!

Danskt VM - även för svenskar

Capçanes grottmålningar

Kulturnatt i Tel Aviv

Svenskar är väderberoende

Få saker engagerar svenskarna så mycket som sommarvädret – Oro för dåligt väder får många att boka in semester på vädersäkra destinationer, läs om det här!

Porträtt av Estland i Stockholm

Sista smakresan med Bengtsson

Mariestads Islagrad Rothpils är inspirerad av Berlin där bryggmästaren Richard Bentsson startade sin karriär inom öl - Det handlar om en ädel brygd i samma klass som föregångarna, läs mer här!

Plus

Proffsig hemsida för alla

Plus

Nytt på Birka 2018

Plus

5 snabba fågor…

Plus

Fint flyt för Birka

Satu Andersson kom till Birka Cruises sommaren 2013 och i sommar har hon varit vd för rederiet i fem år. Rederiet har profilerat sig på just kryssningar av olika längd och inriktning och kryssningar ligger i tiden.

Plus

Julen - väl värd en marknad

Plus

Julmarknader i grannländerna

RT-Forum har här plockat ihop några i Danmark, Norge, Finland, Estland och Lettland.

Några julmarknader i Sverige

Nora-pärla öppnar

Stora Trädgårdsfesten i Sofiero

Leap flyger in

Sänd till en kollega

0.132