23948sdkhjf

Fler Viking-bussar i Finland

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Viking Line utökar samarbetet med Matkapojat –  ny regelbunden bussanslutningstrafik från flera orter i Finland serveras.

Viking Line har intensifierat sitt samarbete med Matkapojat genom utökad bussanslutningstrafik till Viking XPRS från ett flertal orter i Finland. De bägge resebolagens gemensamma historia går långt bak i tiden. Redan på 1970-talet transporterade Matkapojat resenärer från glesbygden till hamnarna i Åbo, Nådendal och Helsingfors. Nu gör man det möjligt för tusentals resenärer från över 700 orter runt om i Finland att på ett bekvämt och behändigt sätt kunna resa på dagskryssning till Tallinn, sparesor i hela Estland och hotellresor till Tallinn, Tartu, Pärnu och Riga.

- Vi är mycket nöjda över att kunna erbjuda våra resenärer ett regelbundet och bekvämt sätt att ta sig till Viking XPRS och vidare till Tallinn. Estland uppskattas mycket som destination och intresset har bara tilltagit under landets jubileumsår. En efterfrågan på resor till Estland finns geografiskt i hela Finland, säger Viking Lines marknadsdirektör Kaj Takolander. Han fortsätter:

- Vi på Viking Line har alltid varit måna om att ta hänsyn till våra kunders behov och betjäna dem på bästa möjliga sätt. Vi har därför nu tagit ett steg vidare i vårt samarbete med Matkapojat och är övertygade om att regelbundna transporter i bekväma bussar kommer att uppskattas.

Exempel på bussanslutningstrafik till och från Viking XPRS som ska rulla södra och mellersta Finland under högsäsongen i sommar:

  •  Raumo – Åbo – Salo – Lojo 

  •  Björneborg – Huittinen- Forssa – Karkkila – Vihtis – Nummela 

  •  Sastamala – Tammerfors – Tavastehus – Riihimäki – Hyvinge

  •  Heinola – Lahtis – Orimattila

  •  Kouvola – Borgå

  •  Imatra – Villmanstrand – Fredrikshamn – Kotka – Lovisa

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Salomon till Busstorget

Johan Salomon, Traveller Buss, kommer till Busstorget i Tylösand - han vill se vilka nyheter fordonsleverantörerna kommer presentera på Busstorget och vill självklart mingla med kollegor i branschen.

De vann Mellanskärgården

Det blev Blidösundsbolaget som vann kontraktet för sjötrafiken i Stockholms mellanskärgård – det har trafikförvaltningen beslutat 19 mars.

Kocklandslaget mönstrar på

Svenska Kocklandslaget vann VM i Luxemburg i november – nu kommer vinnarrätterna att serveras på Viking Cinderella tillagade ombord av världsmästarna.

Finland i gruppresefronten

Plus

Matnyttig resemässa i Estland

Mässan TourEst hölls för 28:e året i rad i februari.För fackbesökaren är det den årliga mässans första dag som gäller, alltid en fredag.

Junibacken digitaliseras

Nyhetsbrev

Ångan är uppe på Vildmarkståget

Arkiv

Ekroth kopplar upp Visit North

Wik till Busstorget

Norwegian har stoppat olycksplanet

Efter den svåra flygolyckan i Etiopien stoppade många flygbolag flygplanstypen Boeing 737 Max 8 - nu har även Norwegian stoppat alla sina 737 Max 8 men börskursen faller.

Flyger totalt klimatkompenserat

Från och med 1 april kommer flygbolaget BRA att klimatkompensera alla utsläpp av växthusgaser som bolaget alla flygplan genererar.

Baljhagen till Busstorget

Andreas Baljhagen, försäljningschef Nord på Volvo Bussar kommer till Busstorget i Tylösand – ett utmärkt tillfälle att träffa människor från branschen, säger han.

Flyget kan lyfta med biodrivmedel

Det händer i Österrike

Rederi Göta Kanal 150 år

Var finns de nya bussförarna?

På Busstorget i Tylösand 11-12 april lyfter Maria Sjölin frågan om vilka som ska bli våra nya bussförare – och det är bråttom, det behövs 7 300 nya förare till 2020.

Unga gillar solosemester

Varannan svensk är öppen för att resa på semestern helt ensam – framför allt är det män och unga som vill resa solo.

Viking Line till Almedalen

Viking Cinderella kryssar från Stockholm till Visby och tillbaka tre dagar under Almedalsveckan - kryssningarna prickar in Moderaternas, Liberalernas och Socialdemokraternas dagar.

Automatisk bagageinlämning i Visby

Färöarna stänger – för underhåll

Nytt direktflyg Malmö-Mallorca

Realtidskarta över alla statliga tåg

Flybmi i konkurs

Galaxy åter i trafik

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.148