23948sdkhjf

Fler Viking-bussar i Finland

| Av Thomas Dietl | Tipsa redaktionen

Viking Line utökar samarbetet med Matkapojat –  ny regelbunden bussanslutningstrafik från flera orter i Finland serveras.

Viking Line har intensifierat sitt samarbete med Matkapojat genom utökad bussanslutningstrafik till Viking XPRS från ett flertal orter i Finland. De bägge resebolagens gemensamma historia går långt bak i tiden. Redan på 1970-talet transporterade Matkapojat resenärer från glesbygden till hamnarna i Åbo, Nådendal och Helsingfors. Nu gör man det möjligt för tusentals resenärer från över 700 orter runt om i Finland att på ett bekvämt och behändigt sätt kunna resa på dagskryssning till Tallinn, sparesor i hela Estland och hotellresor till Tallinn, Tartu, Pärnu och Riga.

- Vi är mycket nöjda över att kunna erbjuda våra resenärer ett regelbundet och bekvämt sätt att ta sig till Viking XPRS och vidare till Tallinn. Estland uppskattas mycket som destination och intresset har bara tilltagit under landets jubileumsår. En efterfrågan på resor till Estland finns geografiskt i hela Finland, säger Viking Lines marknadsdirektör Kaj Takolander. Han fortsätter:

- Vi på Viking Line har alltid varit måna om att ta hänsyn till våra kunders behov och betjäna dem på bästa möjliga sätt. Vi har därför nu tagit ett steg vidare i vårt samarbete med Matkapojat och är övertygade om att regelbundna transporter i bekväma bussar kommer att uppskattas.

Exempel på bussanslutningstrafik till och från Viking XPRS som ska rulla södra och mellersta Finland under högsäsongen i sommar:

  •  Raumo – Åbo – Salo – Lojo 

  •  Björneborg – Huittinen- Forssa – Karkkila – Vihtis – Nummela 

  •  Sastamala – Tammerfors – Tavastehus – Riihimäki – Hyvinge

  •  Heinola – Lahtis – Orimattila

  •  Kouvola – Borgå

  •  Imatra – Villmanstrand – Fredrikshamn – Kotka – Lovisa

Håll dig uppdaterad med RT-Forum
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Så reser folket om vintern

Nära hälften av svenskarna planerar för en vintersemester, varav en fjärdedel väljer att semestra inom Sverige – här visas toppdestinationerna.

Malmö-Ohrid direkt

En ny direktlinje med flyg till staden Ohrid i Makedonien från Malmö kan vara av intresse för gruppresearrangörer att känna till – trafiken startade 14 januari.

Sjöberg ny vd för Stromma

100 redan anmälda!

100 personer inom och omkring bussresebranschen har redan anmält sig till Busstorget – betydligt fler än vid samma tid förra året, så se till att säkra plats för Busstorget 2019.

Finnair säkraste flygbolaget

Flygrekord för Norweigian

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas en gång i veckan.

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Mindre regelrytteri – eller?

Hur gick det med Transportstyrelsens ändrade hantering av kör- och vilotidsregelverket som infördes 1 mars 2018? – det redovisas på Busstorget 11-12 april i Tylösand!

Arkiv

Vinn hotellnatt på Busstorget

Ännu finns möjligheten att vinna ett dubbelrum på Hotel Tylösand under branschmötet Busstorget 2019 – men det brådskar, den som vill tävla måste göra det före 11 januari!

Habilt 2018 för Tallink

Rederiet Tallink Grupp noterar ett habilt 2018 med något fler passagerare än året innan – antalet personbilar ombord har samtidigt minskat obetydligt.

Tallinns julmarknad bäst!

Av alla Europas julmarknader har Tallinns julmarknad röstats fram till den allra bästa att besöka under juletid - marknaden har varit omskriven i Resforum tidigare år.

Kryssningsavslutning i Göteborg

Flygskatten slopas – men det dröjer

Thand Ringqvist till Skärgårdsstiftelsen

Apple Pay för Flixbus

Apple Play kan användas för biljettköp på Flixbus.

Nettbuss julsatsar

Fler Flixbussar till jul

Väderkoll ska minska flygutsläpp

Norwegian ingår nytt avtal med Avtech – syftet är att minska utsläppen med hjälp av väderdata och därmed bidra till ett hållbart flyg enligt flygbolaget.

Stromma räddar konkursbåt

Stromma har ropat in skärgårdsbåten M/S Nya Skärgården – den tillhörde det konkursdrabbade rederiet Kulturbåtarna i Göteborg.

Två toppar årets julöl!

RT-Forum har provat årets julöl och andra juldrycker i samarbete med Foodnet - resultatet är att två öl är i topp bland många fina brygder.

Julita Gård vann turistpris

Extra platser på jultågen

Bokningstrycket på julens tågresor är ovanligt högt, SJ har därför ordnat massor av extra sittplatser på sina tåg – så nu gäller det bara att tågen också går som de ska under helgerna.

Back i maskin för Tallink

Mer Stena i Irländska sjön

Norwegian till Rio de Janeriro

Plus

5 snabba frågor…

Sänd till en kollega

0.129