23948sdkhjf

Ny färdskrivare förenklar administrationen

Med sin nya färdskrivare vill VDO förenkla administrationen digitalt.

Nu lanserar VDO sin nya färdskrivare DTCO 3.0. Enklare hantering, tydligare display och en smartphoneapp som låter administratören av vagnparken konfigurera färdskrivaren utan verkstadsbesök hör till de viktigaste nyheterna.

Föraren drar fördel av det snabbare gränssnittet och en negativ display som ska vara lätt att läsa även i direkt solljus. När förarens lagstadgade rast är över meddelar appen att det är dags för avfärd om två minuter. Manuella tillägg till de förinställda parametrarna kan enkelt göras från förarens smartphone.

Även vagnparksadministratören kan kommunicera med den digitala färdskrivaren via smartphone. Flera funktioner som tidigare krävde ett verkstadsbesök går nu att utföra mycket lättare. Sådant som licenser, individuella larm- och bryttider och registreringsnummer kan ställas in via smartphone. Och vagnparksadministratören kan konfigurera hur färdskrivaren ska agera när föraren slår av tändningen och undvika att dyrbar körtid går förlorad. Det har också blivit betydligt lättare att ställa in vilka kördata som ska exporteras, något som kan underlätta köreffektivitet och att undvika överträdelser.

Läs mer om: VDO
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281